> 
 > 
Tipus de comptes bancaris

Tipus de comptes bancaris i la seva comparativa

Coneix quals són els principals tipus de comptes bancaris, amb nòmina o sense ella, i compara-les per saber quin es pot adaptar millor a tu

A BBVA t'expliquem quals són els principals tipus de comptes bancaris, perquè puguis comparar un compte nòmina amb qualsevol altre tipus de compte. Esperem que aquesta informació et sigui útil i que t'ajudi a triar la teva.Com puc comparar els diferents tipus de comptes com el compte nòmina o remunerada? Te l'expliquem a continuació:

Compte corrent

És el tipus de compte més habitual. És un compte que permet domiciliar una nòmina, associar targetes, fer transferències, fer ingressos i reintegraments o domiciliar rebuts, entre les operacions més freqüents. Els comptes corrents no ofereixen cap tipus de rendibilitat. A BBVA posem a la teva disposició Comptes per contractar en línia en menys de 5 minuts. I si ets nou client, coneix més sobre el Compte Online Sense Comissions.

Compte jove

Un compte jove és similar a un compte corrent i s'hi poden fer totes les operacions habituals d'un compte. La seva diferència principal és que s'adreça a un públic de fins a una certa edat. És freqüent que aquest tipus de comptes ofereixin promocions i condicions especials dirigides a aquests joves estalviadors. BBVA ofereix als menors de 30 anys el Compte Blue , un compte jove sense comissions d'administració ni de manteniment per a joves menors de 21 anys. Si tens entre 21 i 29 anys, pots gaudir d'aquest compte jove sense comissions utilitzant la teva targeta de dèbit una vegada al mes; et val amb retirar diners del teu caixer, fer compres en botigues o a internet.

Compte remunerat

Un compte remunerat ofereix una petita rendibilitat pels estalvis que hi hagi dipositats. A diferència d'un compte corrent, en aquest tipus de comptes no s'hi poden domiciliar rebuts ni nòmines, ni associar-hi una targeta per fer pagaments. El seu funcionament és semblant al d'un dipòsit bancari, però amb l'avantatge que els diners no estan invertits a cap termini fix, sinó que es poden recuperar tots els diners estalviats o una part en qualsevol moment sense penalització ni comissions.

Després de comparar els diferents tipus de compte, descobreix tots els avantatges que t'ofereix BBVA a cadascuna dels seus comptes.

Tipus de comptes bancaris i la seva comparativa

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia