> 
 > 
Codi SWIFT/BIC

Què és el codi SWIFT / BIC

Serveixen per identificar el banc receptor d'una transferència (o banc destinatari), cosa que garanteix la seguretat del procés

El codi SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication), també conegut com codi BIC (Bank Identifier Code), és una sèrie alfanumèrica de 8 o 11 dígits que serveix per identificar el banc receptor quan es fa una transferència internacional.

El codi SWIFT / BIC de BBVA és: BBVAESMM

Aquests codis es van crear per augmentar la seguretat a l'hora de fer transferències internacionals, per tal d'eliminar errors, reduir els temps d'espera i evitar costos addicionals.

El codi SWIFT o BIC pot tenir entre 8 i 11 dígits (els 3 últims són opcionals):

  • Codi d'entitat: està representat pels 4 primers dígits del codi SWIFT / BIC i serveix per identificar el banc.

  • Codi de país: es troba en el cinquè i sisè dígits del codi i s'utilitza per identificar el país del banc. Per a Espanya s'utilitza el codi ES.

  • Codi de localitat: el setè i vuitè números representen la ciutat de l'entitat bancària. El més habitual és que sigui Madrid (MM) o Barcelona (BB).

  • Codi d'oficina: els tres últims dígits serveixen per identificar una oficina concreta de l'entitat financera. Aquests tres números són opcionals. Si no apareixen en el codi, s'entén que representa l'oficina principal de l'entitat.

Esperem que aquesta informació t'hagi resultat útil. De totes maneres, si t'ha quedat algun dubte o si vols fer qualsevol consulta, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres; a BBVA estem a la teva disposició per ajudar-te.

Què és el codi SWIFT / BIC

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia