> 
 > 
Com funciona Bizum

Com funciona Bizum?

Descobreix la senzillesa del seu procés de pagament instantani per SMS

L'aparició de Bizum va suposar una autèntica revolució al món de les transferències bancàries. El seu secret? Saber unir les 3 necessitats que es requerien en aquest àmbit, rapidesa, senzillesa i seguretat, eliminant també uns altres processos complexos o antiquats per “fer comptes” amb els teus amics o familiars. 

Així, el temps l'ha posicionat com un dels millors mètodes de pagament i enviament de diners. Però, com funciona Bizum? Per utilitzar-ho simplement has de verificar que el teu banc té Bizum i decidir amb quin compte (banc i número de compte) vols associar-ho per començar a enviar i rebre diners. 

Una vegada hagis triat amb quin compte vols associar teu núm. de telèfon mòbil per començar a utilitzar Bizum, només hauràs de començar a enviar i sol·licitar diners. 

En l'app de BBVA tens Bizum a un només un clic. Tria el compte que tens associada a Bizum i tria l'opció “Enviar/rebre diners”. Posteriorment només hauràs de triar el contacte de la teva agenda a què vols enviar diners i indicar l'import. Un procés que falta de cost tant si l'emissor i el receptor són de la mateixa entitat bancària com si cada un té una diferent.

Com em dono d'alta?

Si l'enviament de diners mitjançant Bizum és fàcil i ràpid, el procés d'alta previ també és molt senzill. El primer, has de tenir activa un compte en una entitat bancària que inclogui el servei i, també, disposar d'un número de telèfon actiu. 

Si tens ambdós, el següent pas en donar-se d'alta en Bizum. El pots fer tant en l'àrea privada del web o de la teva app. Recorda que encara que tinguis associat el teu mòbil a un número de compte en un altre banc per utilitzar Bizum, pots canviar-te a BBVA quan vulguis. Aquí t'expliquem com canviar el teu compte de Bizum des d'un altre banc.

Alta seguretat

La seguretat també és prioritària en Bizum, més si tenim en compte que està disponible per al 95% de la banca. Per fer-ho, disposa d'eines pròpies com els límits d'import en els enviaments de diners (500€ per operació, 1.200€ al dia i 30 operacions al mes) per evitar robatoris o comprovacions addicionals de credencials per evitar equívocs en el destinatari o en la quantitat de diners a traspassar. 

I si l'error ja s'ha produït, s'ofereix la possibilitat de sol·licitar des de la mateixa app la devolució dels diners. Si passat un temps no s'ha solucionat, des de BBVA podem mitjançar per accelerar el procés (això últim, només si ets client).

Bizum per a les teves compres en línia

Bizum ofereix també la possibilitat de pagar les teves compres en línia de forma ràpida i senzilla en comerços adaptats, evitant que hagis d'introduir el teu compte bancari ni el teu número de targeta.

Com funciona Bizum?