> 
 > 
Trucs per estalviar

Trucs per estalviar diners cada mes

Estalviar és fàcil si saps com

Quantes vegades has pensat que estalviar és un impossible? I en quantes d'elles l'has intentat sense un pla previ? Encara que sembli una utopia, estalviar en temps de crisi és més fàcil del que creus. Si segueixes una sèrie de passos, i tens molta fortalesa (al principi no et resultarà fàcil), pots reduir les teves despeses en un percentatge significatiu, exceptuant aquells que siguin fixos. Fora d'aquests, qualsevol pagament que puguis evitar es converteix en un estalvi per la qual cosa de tu, i de quant estiguis disposat a deixar de consumir, depèn l'obtenir un millor o pitjor resultat. 

Des de BBVA sabem el complicat que és aconseguir una bona compte d'estalvis. Per això, volem oferir-te aquests trucs per estalviar diners cada mes els quals t'ajudaran, també, a mantenir una economia equilibrada. Endavant, està en les teves mans!

Organitza't, serà més fàcil

Quan t'enfrontes a l'objectiu d'estalviar, el primer que has de fer és organitzar-te bé. Això suposa tenir clar quant ingresses i quant vols guardar, en funció de les teves despeses fixes. A partir d'aquí, pots començar amb la planificació. Et deixem els nostres sis consells amb què el tindràs una miqueta més fàcil: 

  • Estableix un pressupost: marca't un objectiu d'estalvi i, partint d'ell, posa una quantitat a gastar cada mes. Hauràs de complir amb ella ja que qualsevol relliscada et pot sortir molt car. 
  • Fes-te amb les millors ofertes: des de l'arribada d'Internet, comparar preus és més fàcil que mai. Amb un simple cerca podràs veure quina pàgina t'ofereix la millor qualitat-preu sobre el producte que necessites. També existeixen un munt de comparadors que poden facilitar-te la tasca. 
  • Evita el consum compulsiu: els capritxos no establerts en el teu pla, és igual que siguin grans o petits, són els que poden trencar tots els avenços que aconsegueixis. Has de lluitar contra la compra innecessària i reflexionar-ho bé passades unes hores. 
  • Atenció amb les compres a Internet : encara que puguis trobar grans descomptes navegant per la xarxa, compra només quan verdaderament et faci falta. Comprar sense necessitar-ho, encara que estigui a molt bon preu, es torna una despesa compulsiu. 
  • Conserva els ingressos extra: tots aquells ingressos addicionals que tinguis el mes, no has de prendre'ls com un plus per a les teves despeses. Conserva'ls i faràs que la teva bossa d'estalvi creixi més. A més, si et sorgeix un imprevist, podràs afrontar-ho sense que el teu compte d'estalvi es vegi molt delmada.

On puc guardar els meus estalvis?

Ha arribat el moment de decidir on ficar els diners. Si estàs pensant en guardar-ho sota del matalàs, t'animem a què estudiïs unes altres opcions. I és que, a part de no estar segur davant qualsevol catàstrofe o, també, ser un al·licient per als lladres, no genera interessos al mateix ritme que l'IPC (Índex General de Preus de Consum) per la qual cosa aniràs perdent poder adquisitiu segons aquest vagi augmentant. 

Per això, i perquè estiguis tranquil respecte als teus estalvis, comptes amb unes altres alternatives. Una d'elles és el Compte Metes BBVA que, a més, t'ajuda a aconseguir aquests objectius d'estalvi que t'has proposat. Entre els seus avantatges està que no té cap comissió d'administració ni manteniment i que pots disposar dels teus estalvis sempre que els necessitis. 

Com has vist, reduir les teves despeses i millorar la teva economia no és una missió impossible. Si et convences a tu mateix i segueixes aquests trucs per estalviar diners cada mes , t'acabarà resultant una tasca molt senzilla.

Trucs per estalviar diners cada mes

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia