> 
 > 
Trucs per estalviar diners dia a dia

Trucs per estalviar diners dia a dia

Eines que t'ajuden a complir la teva meta

Encara que estalviar pugui semblar una cosa impossible, no l'és tant. Aquesta aparent complexitat és fruit, moltes vegades, d'una falta de planificació i de no tenir una major força de voluntat. Això significa que amb una millor organització, i seguint els passos que t'havies proposat, assolir la teva meta d'estalvi desitjada serà més senzill del que t'imagines. Sempre que els objectius que et posis siguin realistes

Des de BBVA sabem que el procés és complicat. Per això, hem recopilat aquests trucs per estalviar diners dia a dia que, a més, t'ajudaran a mantenir la teva salut financera en bon estat.

Com funciona l'Arrodoniment?

Com hem dit, una correcta organització és fonamental. Has de posar en clar quant ingresses i quins són les teves despeses per poder fer-te una idea real de l'estalvi a emprendre cada mes. Des de l'app de BBVA, i utilitzant la funcionalitat El meu dia a dia , és possible aconseguir el control desitjat i necessari. Aquesta et permet veure ambdós conceptes ordenats per categories, facilitant tant la teva planificació com la teva presa de decisions pel que fa a l'estalvi. Una altra eina a la teva disposició és Moviments Previstos, la qual fa una predicció dels teus propers moviments a dos mesos vista, millorant la gestió del teu diners. 

Amb els números clars, el següent pas és crear un pressupost. És el moment d'establir quina part dels teus ingressos dedicaràs a cobrir les teves despeses i quin a l'estalvi. Actualment existeix una tècnica a l'alça que es coneix com la de 50/30/20 (nom que rep pels percentatges en què divideixes els teus ingressos). El 50% es dedica a les despeses fixes, el 30% als personals i el 20% a l'estalvi. Un percentatge que pots aconseguir amb l'ajuda de Programa el teu Compte, el qual que facilita la seva gestió de la mà dels seus 6 regles: Saldo Mínim, Saldo Màxim, Arrodoniment en Compres i Estalvi en Nòmina, Fi de Mes i Pressupostos. A més, totes elles estan exemptes de cost. 

Evitar el consum compulsiu és un altre punt a tenir en compte. Parlem d'aquestes despeses que es tenen en compte en el pla d'estalvi i que són mers capritxos que trenquen els avenços que vas aconseguint. Per evitar-los, l'aconsellable és deixar passar unes hores abans de comprar qualsevol producte. Un temps que has d'utilitzar per reflexionar si el necessites o no. 

Això és aplicable, més en els temps que corren, a les adquisicions realitzades per Internet, la qual està plena de descomptes temptadors per al consumidor. Això sí, la xarxa també té el seu punt positiu ja que, si l'utilitzes bé, pots trobar grans ofertes d'allò que sí necessites. Per fer-ho, és aconsellable que facis ús d'algun comparador de preus a la recerca de la millor relació qualitat-preu. 

Finalment, en cas que rebis ingressos extra, és bo que els conservis. D'aquesta manera, la teva guardiola creixerà més ràpid i, en cas que et sorgeixi algun imprevist, li faràs fer-li front sense minvar molt el teu compte d'estalvis.

On guardar els estalvis?

Seguint aquests trucs és possible que aconsegueixis una bona guardiola, el que ens porta a la següent pregunta: On guardo l'estalviat? 

A BBVA disposem del Compte Metes BBVA, pensada per ajudar-te amb els teus objectius d'estalvi. És molt senzilla d'utilitzar: res més obrir-la, has de donar-li un nom (el de la meta d'estalvi que t'hagis proposat), triar la quantitat que vols estalviar i una data per complir-la. La pròpia compte genera alertes per anar-te informant sobre el desenvolupament dels teus objectius. Per descomptat, encara que els diners el tinguis posat en ella, pots accedir a ell quan el necessitis. A més, no té cap comissió d'administració ni manteniment.

Trucs per estalviar diners dia a dia

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia