> 
 > 
Tips d'estalvi

Tips d'estalvi per fer la teva vida més senzilla

Estalviar per portar una vida més tranquil·la

Estalviar és un hàbit molt important ja que, a part de protegir-te davant futurs imprevistos, et dona la possibilitat de comprar una casa, fer un viatge o complir qualsevol altre somni per petit que sigui. Per això, i si té tants punts a favor seu: per què costa tant portar-ho a cap? El primer escull arriba en començar i veure la quantia de les teves despeses diaris, els capritxos o les factures, moment en què t'adones que, al final, tot són pagaments. Això fa primordial el que tinguis un objectiu motivante perquè aquest diners que vas guardant a poc a poc pot versi com la clau a un futur premi

Però aquests no són els únics punts a favor per convertir-te en un estalviador. També et permet desenvolupar pràctiques que sempre venen bé a l'hora d'organitzar els teus pressupostos i prioritzar el teu consum, el que es tradueix en un sosteniment per sortir endavant davant emergències que et puguin ocórrer o, també, en una ajuda de cara a obtenir una millor qualitat de vida en el futur.

Tips d'estalvi

A BBVA sabem que els primers passos mai són fàcils. Per això, volem oferir-te uns tips d'estalvi amb què, des d'avui mateix, podràs fer la teva vida més senzilla.

Encara que sembli el contrari, la majoria de la gent no sap en què es gasta els diners i se sorprèn quan mira l'extracte del compte a final de mes. Una qüestió que té fàcil solució: l'app de BBVA. Aquesta et mostra les dades de la mateixa de manera detallada i la tens disponible tant per a iOS com per a Android. T'ajuden a veure en què et gastes els diners i, sobretot, a identificar quines despeses són innecessaris i com has d'eliminar-los. 

Aquests pagaments innecessaris són un altre dels punts calents, ja que suposen un important despesa en el teu compte corrent cada mes. Són aquests capritxos, tant grans com petits, que et permets sense pensar-ho massa. Per evitar-los, i encara que moltes vegades resulti complicat, és millor deixar passar unes hores abans d'adquirir-ho i que el temps et digui si realment són necessaris o no. Si passat aquest temps de reflexió no has arribat a cap conclusió, potser és perquè no el necessitaves. 

És bo revisar també les despeses necessàries . A Internet hi ha diversos comparadors que et poden ajudar en aquesta tasca. Simplement has de cercar en ells el producte que vulguis adquirir i triar el que tingui una millor relació qualitat-preu. Però té atenció quan navegues per la xarxa ja que, a la vegada que et dona eines per rebaixar els teus costos, t'ofereix grans i temptadors descomptes que poden emportar-te pel camí contrari. En aquest cas, i com et comptem prèviament, el millor és que només compris el que realment necessitis. 

Finalment, és important que conservis els ingressos extra. Guardar-los et permet enfrontar-te als imprevistos que puguin sorgir-te i mantenir, al mateix temps, el ritme d'estalvi que tens. I si no tens cap despesa addicional, pots seguir fent que la teva bossa d'estalvi creixi amb més rapidesa.

Apps que et faran més fàcil estalviar

A més d'aquests tips d'estalvi que t'hem mostrat, existeixen moltes aplicacions que et poden ajudar a portar un major control de les teves despesas. I el millor de tot és que les tens a l'abast de la mà i pots consultar-les en el moment que vulguis. Des de BBVA t'oferim Bconomy, la qual et permet desglossar totes les teves despeses i, amb això, veure quins són els que has de reduir. També t'ofereix l'oportunitat de comparar les teves despeses amb gent de les teves característiques, crear un matalàs financer o marcar-te una meta d'estalvi. En definitiva, estem davant una funcionalitat molt útil si estàs decidit a estalviar. 

Disposes també de Programa el teu Compte, un servei compost de senzilles regles que ajuden a gestionar de manera automàtica els comptes. Permet des d'establir un saldo mínim o màxim fins a arrodonir els pagaments o establir unes pautes d'estalvi a través de pressupostos, nòmines o a final de mes. Tot sense cost i sempre que el necessitis (únicament has de ser titular de, almenys, dos comptes BBVA).

Tips d'estalvi per fer la teva vida més senzilla

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia