> 
 > 
Programes per estalviar

Programes per estalviar gairebé sense adonar-te'n

Bconomy, Programa el teu Compte i Moviments Previstos

Al món de l'estalvi existeixen diferents tipus d'estalviadors, gairebé tants com persones. Estan els que prefereixen aconseguir la seva meta com més aviat millor i opten per estrènyer-se més el cinturó, els que s'inclinen per equilibrar la balança entre estalvi i despesa o els que, al no tenir pressa, estenen les seves metes d'estalvi per comptar amb més diners per al dia a dia. Diferents formes d'estalviar que, tanmateix, tenen un punt en comú: depenen de qual sigui la seva fi. I és que no és el mateix crear una guardiola per comprar una casa, que fer-ho per a un viatge o per a un mòbil. 

El que sí és segur és que, triïs un tipus o un altre, els programes per estalviar que utilitzis et facilitaran el compliment del teu objectiu, bé ajudant-te amb l'organització, amb el desglossament de les teves despeses o automatitzant l'estalvi perquè no hagis d'estar pendent. En definitiva, et permetran estalviar cas sense adonar-te'n.

Programes per estalviar en el teu dia a dia

A BBVA som conscients del que et costa estalviar. També sabem que una bona organització és fonamental perquè l'aconsegueixis. Per això, hem inclòs en la nostra aplicació una àmplia gamma de serveis i funcionalitats perquè puguis tenir les teves finances bé controlades. 

El primer que et proposem és Programa el teu Compte. Amb ell, no només tens aquest control que tant desitges sinó que, a més, pots automatitzar el teu estalvi i evitar preocupacions diàries. Com? Aplicant una o diverses dels seus 6 regles (Saldo Mínim i Màxim, Arrodoniment en Compres i Estalvi en Nòmina, Fi de Mes i Pressupostos) de forma fàcil, les quals estan exemptes de qualsevol comissió. 

Amb Saldo Mínim i Màxim pots fixar un límit, per avall o per dalt, en el teu compte corrent que, de sobrepassar-se, generarà una transferència per establir la normalitat. En el primer cas es fa del teu compte d'estalvi a l'habitual i en el segon al revés. 

Estalvi en Nòmina, Fi de Mes i Pressupostos funcionen de manera similar. Només les diferència un punt: en la primera es transfereix de manera automàtica un percentatge de la teva nòmina segons te la ingressen, en la segona un percentatge del que et queda en el compte a final de mes i, en l'última, els diners que no has utilitzat dels pressupostos que prèviament has creat en Bconomy. 

La regla de l'Arrodoniment és una modalitat de microestalvi senzilla d'utilitzar: cada vegada que facis una compra del qual import no sigui exacte, “les tornades” fins al següent euro seran transferides a un compte d'estalvi. Per exemple, si compres una samarreta que costa 6,50€, els 50 cèntims fins a completar els 7€ s'envien automàticament al compte que tinguis destinada per a l'estalvi. 

Al costat de Programa el teu compte, i utilitzant sempre l'app del BBVA, disposes també de Bconomy, eines que desglossa les teves despeses en diferents categories i subcategories de cara a facilitar-te el conèixer en quins has de reduir. També possibilita la comparativa d'aquests amb els d'unes altres persones de característiques similars a fi que vegis si els teus es troben per damunt o per sota de la mitjana. 

En últim lloc tens Moviments Previstos, servei que et mostra una estimació dels teus ingressos i despeses a dos mesos vista, el que fa que puguis prendre les decisions adequades en disposar de temps per anticipar-te a les despeses.

Compte enfocada a l'estalvi

Els programes per estalviar sempre suposen una empenteta en aquesta complicada tasca. Però, a part d'ells, també és important tenir un compte a què anar transferint els estalvis

A BBVA disposem del Compte Metes BBVA, creada únicament per estalviar. Res més obrir-la, el primer que has d'indicar és el nom de l'objectiu d'estalvi que t'hagis marcat, el temps que estimes que et portarà i la quantitat que vols estalviar. Partint d'aquestes indicacions, et mana alertes de l'evolució de l'estalvi perquè sempre estiguis informat. I, per descomptat, no té cap comissió.

Programes per estalviar gairebé sense adonar-te'n

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia