> 
 > 
Programa El teu Compte

Així és Programa el teu Compte

L'eina que t'ajudarà tenir el teu compte controlat

Controlar els teus comptes no sempre és senzill. Per això, des de BBVA t'oferim Programa el teu Compte, un servei compost d'unes senzilles regles que t'ajuden a gestionar de manera automàtica els teus comptes evitant, amb això, que hagis d'estar sempre pendent. 

Permet establir un saldo mínim o màxim (per evitar imprevistos), arrodonir els pagaments realitzats amb la teva targeta de dèbit o establir unes pautes d'estalvi a través de pressupostos, nòmines o a final de mes. Tot utilitzant la nostra app i sense cap tipus de cost per a tu.

Quines funcionalitats la componen?

  • Saldo mínim: si ets de què no mira sovint el compte, és possible que la suma dels teus càrrecs faci que el teu saldo sigui massa sota o fins i tot quedis en descobert. Amb aquesta opció pots establir un límit en els teus comptes evitant que l'aquest descendeixi de la quantitat marcada. I si això ocorre, es fa un traspàs des d'un segon compte (prèviament assignada) perquè, en cap moment, s'excedeixi la línia marcada en la regla. 
  • Saldo màxim: és similar a l'anterior però fa el procés al revés, és a dir, una vegada fixis un límit màxim de saldo en un dels teus comptes, els diners que l'excedeixi anirà directament a l'altre compte. Això et permet estalviar més fàcilment, ja que els diners “sobrant” no aquesta en el teu compte de despeses. 
  • Arrodoniment en compres: és una eina molt útil si el que cerques és estalviar en comptar amb la possibilitat del micro estalvi en el pagament de les teves compres amb targeta de dèbit. El procés és molt senzill: per cada adquisició que facis amb una targeta de dèbit, la devolució que falti fins al següent euro es transfereix directament al compte que assignis com estalvi. Per exemple, si pagues en un supermercat per un valor de 14,75 euros, els 25 cèntims fins als 15 euros van directament a aquest compte d'estalvi. 
  • Estalvi en nòmina: amb aquesta funcionalitat pots traspassar una part del teu salari o pensió de manera automàtica, i quant el rebis, a un altre compte. Així, el no veure els diners en el teu compte corrent fa que puguis estalviar-ho amb major facilitat. 
  • Estalvi fi de mes: és molt semblant a l'anterior però en comptes d'aplicar-se al principi de cada mes es programa al final. Amb ella tens la possibilitat d'incrementar els teus estalvis passivament transferint a un compte diferent un percentatge del saldo en compte a final de mes. Tot això de manera automàtica i sense haver de preocupar-te. 
  • Estalvi en pressupostos: a través de Bconomy, disponible en l'app de BBVA, pots crear una sèrie de pressupostos que t'ajudaran a organitzar millor el teu diners. Programa el teu Compte va una mica més allà en permetre't traslladar a un altre compte els diners que t'hagi sobrat dels teus pressupostos. Així, i de manera automàtica, pots fer créixer el teu compte d'estalvi sense amb prou feines notar-ho.

Així és Programa el teu Compte

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia