> 
 > 
Maneres d'estalviar

Maneres d'estalviar que agrairàs en el futur

Consells i eines per assolir els teus objectius

Tot bon estalviador ha de fixar la seva meta de cara al futur ja que serà en el quan podrà veure realitzat l'objectiu desitjat (o també per a estar més tranquil per si sorgeix algun imprevist). Són múltiples els motius pels quals estalviar és recomanable. 

És per això que, en aquest article, volem oferir-te maneres d'estalviar que segurament teu "jo" futur t'agrairà.

Consells a seguir

Des de BBVA volem apuntar, en primer lloc, que els miracles en aquest camp no existeixen. Tanmateix, si ets aplicat i segueixes les recomanacions que t'oferim veuràs que estalviar a poc a poc no és una cosa impossible. 

Organitza el teu pla d'estalvi: el primer que has de fer és crear un pressupost que detall les teves despeses i ingressos i que et permeti veure clarament en què uses el teu diners. Una fotografia de la teva economia amb què afinar les despeses a retallar i reduir i en quina quantitat. BBVA compta amb una eina, Bconomy, que t'ajudarà a complir aquesta meta mostrant-te un desglossament de tot el que gastes per categories i oferint-te l'opció de crear pressupostos de despeses a cadascuna d'elles. 

Disminueix les teves despeses fixes : amb el pressupost en la mà, et toca disminuir les despeses fixes. Et recomanem que revisis els diferents serveis que tinguis contractats, com la tarifa de mòbil i internet, o que apaguis les llums o la televisió a casa quan no les estiguis utilitzant. Seguir aquests petits consells reduirà el total de la teva factura a final de mes. 

Cerca les millors ofertes a Internet : els comparadors de preus són de gran ajuda per trobar la millor relació qualitat-preu del producte que necessites. Un senzill pas que no et porta molt temps i que genera un gran estalvi.

Automatitza l'estalvi: la fi d'estalviar és futur. Per això, i perquè es faci més senzill aquest llarg procés, no has de pensar en el dia a dia sinó en el procés complet. El més fàcil per a això és que automatitzis l'estalvi perquè el banc, de manera mecànica, faci els traspassos que fixis en el teu pressupost a un altre compte sense que hagis de preocupar-te. A BBVA disposes de Programa el teu Compte, servei compost de senzilles regles que t'ajuden amb aquest comès. Per exemple, mecanitzes el traspàs d'una part de la teva nòmina a un altre compte d'estalvis o d'un percentatge del saldo total del teu compte a final de mes. 

Evita el pagament d'interessos: són una despesa que minva la teva economia i que es poden eliminar. Per fer-ho, t'aconsellem que domiciliïs totes les teves despeses en el mateix compte en què t'ingressen el salari cada mes. D'aquesta manera, també aconsegueixes tenir un major control sobre les teves finances. 

Crea un compte per estalviar: des de BBVA et recomanem que els diners que vagis estalviant, el transfereixis a un compte destinada a l'estalvi. A BBVA disposem del Compte Metes, la qual no té cap tipus de comissió ni et cobra per les transferències. S'obre a través de l'app de BBVA o bbva.es i, per començar a utilitzar-la, has d'indicar el nom de la meta, els diners que t'has proposat estalviar i el termini que has estimat per complir el teu objectiu. Partint d'això, t'envia notificacions de l'evolució de l'estalvi perquè sempre sàpigues en quin punt et trobes.

Maneres d'estalviar que agrairàs en el futur

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia