> 
 > 
Consells per estalviar diners ràpid

Consells per estalviar diners ràpid i sense complicacions

Estalviar ràpid és fàcil si saps com fer-ho

Reps la nòmina i arrenques amb el teu nou propòsit: estalviar. Tanmateix, reunir amb certa rapidesa una gran quantitat de diners sense que això generi complicacions és complex. Les xifres el corroboren: la taxa d'estalvi dels espanyols va registrar el seu mínim històric el 2018. En aquest període, moltes famílies espanyoles van destinar la seva renda a béns que no van poder adquirir durant els anys més durs de la crisi, no guardant res per a un futur (ja sigui proper o llunyà). El bo? Es calcula que el 2019 es revertirà aquesta tendència. 

Al marge d'això, la realitat és que estalviar és més senzill del que imagines. N'hi ha prou que t'el proposis, t'organitzis bé i siguis conscient de la importància que té. Des de BBVA volem ajudar-te i, per a això, et donem aquests consells per estalviar diners ràpid. Presa nota!

Normalment s'espera a final de mes per començar. Una opció res menyspreable que, tanmateix, pot descelerar el teu ritme d'estalvi (sobretot si vols fer guardiola com més aviat millor). Per això, i només en aquest cas, serà més fàcil si el fas a principis de mes (o el mateix dia que cobres la teva nòmina). 

Per començar, és necessari que tinguis un segon compte a què transferir els diners . Si és així, comença amb un percentatge petit com, per exemple, un 5%, el qual pots anar pujant amb el temps i partint de la teva realitat econòmica. Per ajudar-te amb aquesta meta, i sempre a través de la nostra app, disposes de la funcionalitat Estalvia la teva Nòmina de Programa el teu Compte. Amb ella pots fer aquesta automatització d'una manera molt senzilla i sense moure't de casa.

Estalvia amb la teva targeta

La majoria de les vegades sals de casa amb la targeta en la cartera. Un fet que pot convertir-se en un problema sinó es té atenció encara que, si s'utilitza bé, pot aprofitar-se'n per aconseguir el que es denomina microestalvi

Com? Al pagar amb ella, i gràcies a la regla d'Arrodoniment de Programa el teu Compte, guardes “les tornades” (fins al següent euro) en una guardiola de cara a aconseguir una quantitat major a utilitzar en el futur.

Evita despeses innecessaris en la teva jornada laboral

Prendre't un cafè, un menú en un restaurant o un snack de la màquina expenedora és una despesa innecessari que pots eliminar si t'organitzes bé i aprofites el teu temps lliure per preparar allò que consumiràs mentre treballes. 

Des d'omplir un termos amb la beguda calent que desitgis fins a preparar-te un ‘tupper’ amb menjar casolana i algun extra (fruita o snacks, per exemple), totes són solucions que t'ajuden a donar un pas endavant en el teu objectiu d'estalvi ràpid.

Estalviar diners a casa

També pots estalviar a casa . I és que, són moltes les despeses a evitar i fàcil la forma de fer-ho. 

Reduiràs els teus costos a l'instant si desendolles els aparells que no utilitzis, moderes el consum de calefacció o aire condicionat, comparteixes els serveis de pagament (si és possible) o utilitzes productes de sota consum. Solucions que no requereixen molt temps ni esforç i que, a curt termini, donen resultats positius.

Posa't a les mans de Bconomy

Actualment, disposes d'un ampli ventall d'apps, tant per a Android com per a iOS, que t'ajuden a controlar millor les teves finances i, amb això, a assolir abans les teves metes d'estalvi. 

Des de BBVA t'oferim Bconomy, una eina que et resultarà útil ja que permet veure totes les despeses generades al detall. Així, i una vegada sàpigues en què et gastes els diners, podràs eliminar aquelles despeses innecessaris o, almenys, reduir-los.

Consells per estalviar diners ràpid i sense complicacions

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia