> 
 > 
Com aconseguir estalviar

Maximitza els teus diners: com aconseguir estalviar

Descobreix les millors tècniques d'estalvi

Les estadístiques diuen que, el 2018, l'estalvi de les famílies espanyoles va ser el més sota des que es té constància. Les mateixes que reflecteixen, al seu torn, una petita i esperançadora tendència a l'alça en aquesta època de crisi. Amb tot, no és un fet significativament rellevant per a no ser pres a la lleugera? Si el comparem amb la mitjana europea a aquest respecte, la resposta és afirmativa. 

Com podem millorar-ho? Com aconseguir estalviar més? En aquest article t'oferim tècniques que t'ajudaran a donar-li una empenta a la teva economia sense que et suposi un maldecap. Una llista de mètodes que van des de la senzilla reducció de despeses o el consum intel·ligent fins al model 50/30/20, o el de les 52 setmanes, passant pel canvi del concepte d'estalvi o el no caure en la trampa de la compra de béns innecessaris. En definitiva, trucs que et permetran aconseguir la teva meta.

Les millors tècniques per estalviar

Existeixen nombroses tècniques per aconseguir estalviar. En primer lloc, i encara que soni molt obvi, es troba la reducció de despeses i el consum intel·ligent, amb què tindràs més diners en el compte a final de mes. Normalment, s'associa la reducció de despeses al consum, encara que gestos tan quotidians i senzills com apagar els electrodomèstics o tenir atenció amb l'ús de l'aigua poden tenir un efecte significatiu sobre la teva economia. 

Molt en la línia de l'anterior està la cerca d'ofertes. Hauràs d'estar molt atent als preus i comparar-los sovint per tal de donar amb la millor relació qualitat-preu. En aquest punt, Internet serà una gran aliat ja que compta amb una àmplia gamma de comparadors que et facilitaran la feina

Una altra tècnica que resulta de gran utilitat, i que està avui dia molt generalitzada, és el model 50/30/20. Recomana fraccionar els teus ingressos en tres blocs per destinar-los a diferents propòsits. Així, el 50% es dedica a les necessitats bàsiques (despeses domèstics o de l'alimentació, per exemple), el 30% s'encarrega de cobrir els considerats positius (com els d'oci o les vacances) encara que no et siguin necessaris per a la teva supervivència i, finalment, el 20% reservat per a l'estalvi mensual. Això sí, abans de començar a utilitzar aquesta tècnica és important definir bé què ficar en cada percentatge perquè després no hi hagi sorpreses amb les despeses.

Aplicacions que ajuden a estalviar

Aquestes pautes, o trucs, són bones per intentar estalviar tots els possibles, és a dir, per treure el màxim partit als teus ingressos. Per portar-les a cap, hi ha un munt d'aplicacions a la teva disposició que t'ajudaran a respondre a la pregunta de com aconseguir estalviar més. Una d'elles és Bconomy, la qual podràs utilitzar des de l'app de BBVA. Aquesta funcionalitat fa que sigui més senzill assolir el teu objectiu d'estalvi ja que et permet analitzar al detall les teves despeses i descobrir com poder reduir-los

A més de Bconomy, BBVA t'ofereix Programa el teu Compte, un servei que consta de senzilles regles que ajuden a gestionar de manera automàtica els comptes. Permet des d'establir un saldo mínim o màxim fins a arrodonir els pagaments o establir unes pautes d'estalvi a través de pressupostos, nòmines o a final de mes. Tot sense cost i sempre que el necessitis (únicament has de ser titular de, almenys, dos comptes BBVA). 

Si t'has decidit a estalviar, Bconomy és la resposta que necessitaves per fer-ho definitivament.

Maximitza els teus diners: com aconseguir estalviar

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia