> 
 > 
Automatitzar vida financera

Com automatitzar la teva vida financera?

Una facilitat per estalviar

Quan parlem d'estalvi, tots els adjectius que li acompanyen solen ser negatius: difícil, impossible... Però, realment és tan complicat o és que estem enfocant mal la tasca? O el que és el mateix: Si una opció no ha anat bé després de diversos intents, No és millor canviar d'estratègia? 

Internet ofereix diferents models partint de les teves necessitats. Des de BBVA et proposem alternatives de la qual mecànica és opcions inversa a l'explicada prèviament, és a dir, retires els diners en el moment en què l'ingressis (sense esperar a veure l'excedent a final de mes). No tenir-ho en el teu cap, i per tant no visualitzar-ho, t'ajuda a no gastar-ho. Són les conegudes com estratègies de preestalvi.

Gestiona les teves despeses

Per a això pots utilitzar la tècnica denominada 50/30/20, basada en la regla de proporció que li dona títol. Per posar-la en pràctica has de dividir els ingressos en tres grups diferents i destinar a cadascun d'ells una partida diferent en funció d'ells. D'aquesta manera, el 50% es destina a complir amb les necessitats bàsiques del dia a dia (com els pagaments domèstics o el menjar), el 30% a les teves despeses personals i, el 20%, a l'estalvi. Una distribució que, de la mà de Bconomy, pots analitzar de forma fàcil. 

I si amb el 20% no és suficient i necessites estalviar més, disposes de Programa el teu Compte, servei amb què pots dur a terme l'automatització del teu estalvi, obtenint un major control del teu diners

Et permet des d'estalviar a través de la teva nòmina (reservant un percentatge a principis de mes) a guardar els diners que no hagis utilitzat en els teus pressupostos. De la mateixa manera, t'ofereix la possibilitat d'establir un saldo mínim i un màxim en els teus comptes o establir la funció de l'arrodoniment en compres realitzades amb la teva targeta. Una eina de microestalvi amb què fer una guardiola a poc a poc et serà molt senzill. A més, no té cap tipus de cost.

Com automatitzar la teva vida financera?

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia