> 
 > 
Apps per aprendre a estalviar

Apps per aprendre a estalviar i gestionar el teu diners

Cinc eines que t'ajudaran

Per definició, l'estalvi és els diners guardat per a un ús futur. Un objectiu necessari ja que ens resultaria molt complicat estalviar pel simple fet de fer-ho. Per tant, tractar de reunir aquest diners extra es podria veure com una forma d'assolir els nostres somnis. Però, clar, què inabastable sembla de vegades aquesta guardiola! 

Tanmateix, i gràcies a l'aparició d'Internet i dels mòbils, la tendència està canviant. Tenir un petit matalàs, avui dia, és una meta alguna cosa més assequible. Parlem de les noves apps que ajuden, per exemple, a tenir un major control sobre el nostre diners el que és un bon primer pas a aquest respecte. A BBVA comptem amb la millor app per aprendre a estalviar la qual disposa de múltiples funcionalitats enfocades a aquesta finalitat.

Cinc eines que t'ajudaran a estalviar

El meu dia a dia : t'ajuda a tenir els diners sempre sota control, ja que pots veure les teves despeses i ingressos ordenats per categories. Una característica que t'ajuda a planificar-te i prendre decisions adequades a l'hora d'estalviar. A més, és molt senzilla d'utilitzar i molt intuïtiva. 

Moviments Previstos : es troba dins Bconomy i et mostra una estimació dels teus ingressos i despeses a dos mesos vista. D'aquesta manera, pots anticipar-te en la presa de decisions, triant les adequades per millorar economia. 

Bconomy : aquesta funcionalitat, a què s'accedeix tant des de l'app com des de bbva.es, et permet conèixer la teva salut financera mesurant l'evolució de les teves despeses i ingressos, el nivell d'estalvi de què disposes, el percentatge que dediques al teu habitatge i si estàs endeutat o no (i, d'estar-ho, a quin nivell). Una vegada reuneix tots aquestes dades, fa un diagnòstic i t'aporta plans a mida perquè puguis millorar la teva salut financera. Però no es queda aquí. Gràcies al Big data, t'ofereix una comparativa amb persones del teu entorn, i amb característiques semblants a les teves, perquè puguis tenir una referència i veure si les teves despeses fixes estan per damunt o per sota de la mitjana. També permet veure si és possible que estiguis pagant més que la resta al teu proveïdor.

Les meves Metes : el seu principal característica és que falta de comissió d'administració ni manteniment. També permet disposar dels teus estalvis sempre que els necessitis. Per començar a utilitzar-la, has d'indicar el nom de cada meta, la quantitat que vols estalviar i el termini que has estimat per complir-la. Partint de la teva selecció, t'envia notificacions de l'evolució de l'estalvi perquè sempre estiguis informat. Això sí, no et permet domiciliar una nòmina, rebut i un altre tipus d'ingressos similars. 

Programa el teu Compte : consta de 6 funcionalitats que et permeten aconseguir un major control del teu compte i, per tant, dels teus estalvis. Tindràs l'opció d'establir un saldo mínim (perquè el teu compte no es quedi al descobert), un màxim (perquè, quan s'assoleixi un límit preestablert, la resta es traspassi a un altre compte i poder estalviar-ho), arrodonir les teves compres fins al següent euro (destinant “aquestes tornades” a un segon compte a triar), estalviar un% de la nòmina en començar el mes (o bé el que et sobre a final de mes després d'haver fet totes les despeses necessàries) o el que et sobre dels pressupostos que t'havies marcat en les diferents categories de despesa. Cap té cost i, per començar a utilitzar-les, únicament necessites ser el titular de, almenys, dos comptes a BBVA.

Apps per aprendre a estalviar i gestionar el teu diners

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia