> 
 > 
App i l'arrodoniment de l'estalvi

App i l'arrodoniment de l'estalvi: descobreix el microestalvi

Una tècnica molt senzilla per estalviar

Quan pensem en estalviar, el que normalment se'ns ve al capdavant és anar transferint quantitats de major o menor quantia a un compte destinada a aquest comès. Una mica similar al que fèiem de nens quan, pesseta a pesseta (o cèntim a cèntim), anàvem creant una petita guardiola la qual, passat un temps, ens permetia complir algun somni.

Avui podem fer aquesta operació més fàcilment gràcies a les noves tecnologies i, en concret, amb l'app de BBVA. Aquesta ofereix una eina de microestalvi dins Programa el teu Compte, Arrodoniment, la qual permet anar ficant els cèntims restants de cada compra que facis en un segon compte de manera automàtica, és a dir, no hauràs de preocupar-te més que d'estalviar.

Com funciona l'Arrodoniment?

Existeixen compres del qual cost no és número exacte, és a dir, compten amb decimals (cèntims en aquest cas). L'arrodonimentcompleta aquesta quantitat fins al següent euro, transferint les tornades a una segona compta amb la fi d'estalviar-les. Per exemple: si vas a un supermercat i la compra et costa 13,45€, els 55 cèntims que falten fins als 14€ són els que aquesta tècnica transfereix i, per tant, estalvia. 

Així, per cada compra que facis amb la targeta de dèbit que té activat aquest arrodoniment, emmagatzemaràs aquesta petita quantitat per a un ús futur. Un procés que es fa al final del dia, moment en què se sumen tots els arrodoniments de la jornada i s'emporten a l'altre compte. El millor? No té cap comissió i es reflecteix el següent dia hàbil.

I si torno una compra realitzada, què ocorre amb els cèntims de l'arrodoniment? No has de preocupar-te per això ja que aquests es quedaran en el compte de destí. Només canviaran si teu desitges tornar-los al teu compte corrent, per a la qual cosa únicament has de fer un traspàs amb el seu import.

Què necessites per poder utilitzar-ho?

Per començar a utilitzar l'Arrodoniment hauràs de tenir descarregada l'aplicació i comptar amb dos comptes a BBVA (una associada a una targeta de dèbit). 

La primera és la d'origen, de què surt l'arrodoniment (i la que està associada a la targeta). La segona és del destí, a què es transfereix l'estalvi. Aquest compte la podràs crear en Les meves Metes de manera molt senzilla. I no et preocupis per les comissions ja que, com comentem prèviament, no té cap associada.

App i l'arrodoniment de l'estalvi: descobreix el microestalvi

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia