Les teves dades a BBVA

El compromís d'un banc responsable amb les teves dades.

Amb aquesta iniciativa volem ajudar-te a comprendre millor com custodiem les teves dades i les opcions que tens a la teva disposició per controlar-ne l'ús. Perquè com més en saps, millor decideixes.

PER TU

Per tu: les dades són teves i només les farem servir amb el teu consentiment

Les teves dades et pertanyen i tu en tens el control.

A BBVA, com a empresa compromesa amb l'ús rigorós de les dades, mai no fem res amb elles sense el teu permís. I com que la privacitat és important, tractem les teves dades amb el màxim respecte i les custodiem amb seguretat.

Per aquest motiu, comptem amb les màximes mesures de seguretat per garantir la confidencialitat en les comunicacions.

Quines dades tenim teves?

Perquè sabem que la transparència és fonamental, et volem detallar alguns exemples d'informació que tenim sobre tu i d'on procedeix.

DADES QUE T'IDENTIFIQUEN

Per exemple, el teu nom, la teva adreça postal, el teu correu electrònic... Així podem contactar-te per gestionar els productes i serveis que tens, sol·licitis o contractis amb nosaltres.

DADES QUE ENS DIUEN COM ETS

Es tracta d'informació bàsica que ens proporciones com la teva edat o ocupació.

DADES QUE ET PERMETEN OPERAR A BBVA

Aquí s'inclou la teva signatura digital i electrònica, i els codis o les claus que utilitzes per accedir i operar en els nostres canals en línia com el web i l'app de BBVA.

DADES SOBRE LA TEVA OPERATIVA

Ingressos, pagaments, transferències, càrrecs, rebuts i, en general, qualsevol operació i moviment associats als productes i serveis que tinguis amb nosaltres i en els altres bancs als quals ens hagis donat accés.

DADES ECONÒMIQUES

Relacionats amb la teva activitat econòmica a través dels productes i serveis que tens a BBVA.

Per descomptat, quan contractis nous productes o serveis amb BBVA, el tractament de les teves dades personals es farà d'acord amb el que s'ha pactat.

Què pots fer amb elles?

Les teves dades són teves i tu en tens el control. Mai no fem res amb elles sense el teu consentiment i, les relatives als teus productes i serveis, són sempre a la teva disposició a la teva àrea personal de bbva.es o a l'App BBVA per a:

CONSULTAR-LES

MODIFICAR-LES SI NO SÓN EXACTES

SOL·LICITAR QUE S'ELIMININ LES TEVES DADES PERSONALS, LLEVAT DE LES QUE SIGUIN NECESSÀRIES PER DONAR-TE SERVEI PER QÜESTIONS NORMATIVES
DEMANAR QUE NO S'UTILITZIN LES TEVES DADES PER A ALGUNA DE LES FINALITATS A LES QUALS ENS HAS DONAT PRÈVIAMENT EL TEU CONSENTIMENT
PERMETRE QUE PUGUEM ACCEDIR A LES TEVES DADES EN ALTRES ENTITATS

Tot sobre el Tractament de dades personals

A més, si ho sol·licites, rebràs per correu electrònic un fitxer amb les dades personals que ens hagis facilitat i aquelles que s'han obtingut en la teva relació contractual amb BBVA per poder transmetre-les a una altra entitat (això s'anomena portabilitat).

Com les protegim?

Nosaltres custodiem les teves dades amb seguretat, igual que ho fem amb els teus diners des de fa més de 150 anys.

Per fer-ho, a BBVA garantim que els nostres procediments, les nostres infraestructures i mesures de seguretat estan destinats a custodiar les teves dades personals amb els màxims nivells de protecció. A més, exigim que les persones que tracten les teves dades ho facin sempre amb molt de respecte, de conformitat amb el codi de conducta autoregulat dels empleats de BBVA. El nostre compromís amb el compliment normatiu ho és també amb els nostres clients.

PER A TU

Les dades sempre en benefici teu

A través de la informació que ens proporciones, et podem ajudar a prendre millors decisions presentant-te, sense cap cost addicional i de manera senzilla, informació que abans no tenies.

Com més en saps, millor decideixes

Hi ha decisions fàcils que prenem sense pensar. Tanmateix, unes altres suposen un gran impacte en les nostres vides i ens generen una certa incertesa: és millor per a mi finançar la compra d'una casa o llogar-la? Quin impacte tindrà en la meva economia l'arribada d'un nadó? Quant em convé tenir estalviat per a la meva jubilació?

Per això, a BBVA posem a la teva disposició solucions amb les quals seràs capaç de:

Controlar les despeses comparant-les amb gent com tu, crear el teu coixí financer per viure més tranquil o marcar-te una meta d'estalvi, amb BBVA Bconomy.

Saber quines despeses tindràs amb l'arribada del teu nadó i descobrir com influiran a la teva economia les opcions de conciliació, amb BBVA Baby Planner.

Descobrir quant pot valer la casa que t'agrada i decidir si et convé llogar-la o comprar-la en funció del preu. A més, tindràs tota la informació relacionada amb l'habitatge perquè tu puguis prendre millors decisions, amb BBVA Valora.

* Madiva Solucions presta els seus serveis a BBVA Valora.

Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A.-2018