Així és tot des del teu mòbil

Paga amb el teu mòbil

Portes el mòbil? Llavors, portes diners!

Baixar app BBVA

Encara no ets de BBVA? Fes-te'n client en línia

Què és Pagar amb el teu mòbil?

És oblidar-te d'efectiu, cartera i targetes.

Portar diners a sobre ha passat a la història. Amb BBVA tens a la teva disposició diferents opcions per pagar les compres amb el mòbil. Tria la teva i gaudeix de tots els avantatges.

El pagament es fa al moment. És còmode i segur perquè a l'instant reps una notificació amb els detalls de la compra, si actives el servei de notificacions de l'app de BBVA. Encara no ho has provat? Fes-ho i revoluciona la teva manera de pagar!

El teu mòbil és Android? 

Si tens un mòbil amb sistema operatiu Android, pots pagar en botigues amb TPV Contactless. Per activar el servei de pagament mòbil, entra en la Posició Global de la teva app BBVA, selecciona la targeta i configura-la per pagar amb Pagament Mòbil BBVA o Google Pay.

Si el prefereixes, pots baixar en el teu telèfon l'app de Google Pay o Samsung Pay per afegir les teves targetes BBVA i decidir amb quin d'elles vols pagar. Més informació sobre Google Pay.

Tens un iPhone? 

Llavors també pots pagar en botigues amb TPV Contactless. Entra en l'app de BBVA, selecciona la targeta amb què vulguis pagar i configura-la per pagar amb Apple Pay. O si el prefereixes, també pots vincular la teva targeta BBVA des de l'app d'Apple Pay. Més informació sobre Apple Pay.

coneix-ne tots els avantatges

Rapidesa
Només hauràs d'apropar el mòbil al terminal per pagar de manera instantània i marcar el PIN quan calgui.
Comoditat
Podràs pagar sense treure la cartera.
Control
Controla tots els teus pagaments des de l'aplicació de BBVA. Activa el servei de notificacions per rebre'n una cada vegada que paguis. No té cost.
Consulta quines targetes pots afegir a Google Pay o Apple Pay a l'app BBVA.

Paga amb el teu mòbil des de
l'app de BBVA.

Baixar app BBVA

Banca online BBVA

Funcionalitats relacionades

Descobreix com poder fer-ho tot
des del teu mòbil aquí

Ets client i encara no tens les teves claus per operar a bbva.es? Demana-les ja aquí