La teva targeta BBVA al teu iPhone amb Apple Pay

Apple Pay és molt fàcil de fer servir i funciona amb els dispositius Apple que portes sempre a sobre. Només tu pots pagar amb la teva mirada o el teu rastre amb Apple Pay i les teves targetes BBVA.

Encara no ets de BBVA? Fes-te'n client en línia

Com ho has de fer per afegir la teva targeta BBVA a Apple Pay?

És molt senzill, t'expliquem com començar:

  • Afegeix les teves targetes BBVA a Apple Pay obrint Apple Wallet en el teu iPhone, prement 16x16-add.png i escanejant la teva targeta BBVA.
  • O fes-ho entrant en l'app BBVA, seleccionant la targeta amb què vols pagar i prement "Configurar Apple Pay".
  • Si tens un Apple Watch, obre l'app Apple Watch en el teu iPhone, selecciona Wallet i Apple Pay, toca Afegir Targeta de Crèdit o Dèbit i segueix resta d'instruccions que es mostren en la pantalla.

Si vols saber si pots pagar amb la teva targeta a Apple Pay, accedeix a l'app per comprovar-ho i consulta aquest vídeo per resoldre dubtes sobre com afegir-l'hi.

On i com pots pagar amb Apple Pay?

Apple Pay és la manera més fàcil de pagar en botigues amb el teu iPhone o Apple Watch. Per fer-ho, primer de tot has de localitzar qualsevol d'aquests dos distintius:

136x40-distintivos-apple-pay.png

Si tens un iPhone 6 o superior, paga amb Touch ID(1) posant el dit en el sensor i acostant l'iPhone al lector.

Si tens un iPhone X, paga amb Face ID. Per fer-ho, has de fer doble clic en el botó lateral, mirar la pantalla i acostar l'iPhone al lector. 

Amb Apple Watch, simplement fes doble clic en el botó lateral i acosta'l al lector.

Com pagar en botigues amb Touch ID

Com pagar en botigues amb Face ID

Pagar en apps i a Internet

Apple Pay et permet fer compres en apps amb el teu iPhone o iPad. És tan senzill com seleccionar Apple Pay en el moment del pagament i identificar-te amb Face ID o Touch ID. 

Apple Pay també és la manera més fàcil i segura de pagar a Internet a través de Safari en el teu iPhone, iPad o Mac sense crear comptes ni emplenar formularis inacabables. Pagues i ja està. També pots fer servir el teu MacBook Pro amb Touch ID.

(1) Apple Pay funciona amb l'iPhone 6 o posterior en botigues, apps i llocs web a través de Safari; amb l'Apple Watch en botigues i apps (cal un iPhone 6 o posterior); amb l'iPad Pro, iPad (5a generació), iPad Air 2 i iPad mini 3 o posteriors en apps i llocs web a través de Safari; i amb el Mac (2012 o posterior) en llocs web a través de Safari utilitzant un iPhone o un Apple Watch amb Apple Pay activat. Per veure la llista de dispositius compatibles amb Apple Pay, consulta aquesta pàgina.

Apple, el logotip d'Apple, Apple Pay, Apple Watch, Face ID, iPad, iPhone, iTunes, Mac, Safari i Touch ID són marques comercials d'Apple Inc. registrades als EUA i en altres països. iPad Pro és una marca comercial d'Apple Inc.

Avantatges

Fàcil d'utilitzar, còmode i ràpid.
Paga en botigues, apps i webs a Safari.
Seguretat i privacitat en els teus pagaments
La informació de les teves targetes sempre està fora de perill perquè ni es guarda al dispositiu ni s'envia a la botiga.
Paga amb els dispositius Apple que portes sempre a sobre
Fes servir Apple Pay amb iPhone, Apple Watch, iPad i Mac.