Android Pay

Paga amb el teu mòbil de manera còmoda i segura en botigues, webs i apps afegint les teves Targetes BBVA a l'app d'Android Pay.

Baixa't l'Android Pay

Encara no ets de BBVA? Fes-te'n client en línia

Què és Android Pay?

És pagar amb el teu mòbil Android amb les teves targetes de BBVA.

Android Pay és un sistema de pagament mòbil senzill i segur mitjançant la tecnologia NFC que et permet pagar en botigues que admetin contactless, en webs i en apps.

Només has d'afegir una targeta BBVA a l'app d'Android Pay i podràs pagar-hi sense que l'hagis de treure de la teva cartera, només acostant el teu telèfon mòbil al terminal amb la pantalla encesa. A més, podràs pagar en botigues en línia i apps sense haver d'introduir les dades de la targeta en cada compra.

Baixa't Android Pay directament des d'aquí.

Compra de manera còmoda i segura en botigues, webs i apps amb les teves targetes de BBVA.

La llista de targetes de BBVA que no es poden incloure a Android Pay es recullen en els Termes i Condicions de BBVA-ANDROID PAY.


Android PayTM és una marca comercial de Google Inc.

coneix-ne tots els avantatges

Senzill
Assegurança
Sense treure la teva targeta
Paga en botigues, webs i apps
Targetes amb sistema Android Pay
VISA: Antes, Blue Mensual, Ahora, Ahora Blue, Después, Después Blue, Después Oro, A Tu Ritmo, A tu Ritmo Blue: (llevat de les targetes de procedència CX, Unimm i dèbit i crèdit or Uno-E, targeta Fácil). Pack Duo BBVA, Ahora Blue, Tarjeta Wallet Virtual, Antes Blue, Diez Blue, Liga BBVA, Diez Fácil, Pago A Tu Ritmo complementària, Pago Fijo Eulen, Infinite, Ahora Blue.
MASTERCARD: Ahora, Pack Duo Restaurant Empresa, Restaurant Dilluns-Divendres, Targeta Transporte, A Tu Ritmo, 3 mesos sense.

Descobreix totes les targetes
que et permeten comprar amb Android Pay aquí

Compra de manera còmoda i segura
en botigues, webs i apps

Baixa't l'Android Pay

Tarjetas BBVA