Què és Google Pay?

Amb Google PayTM pots pagar amb la teva targeta BBVA de forma ràpida i còmoda en botigues amb TPV contactless, webs i apps.

Encara no ets de BBVA? Fes-te'n client en línia

Les teves compres amb Google Pay

Començar a utilitzar Google Pay per fer les teves compres és molt fàcil. Només necessites afegir la teva targeta o targetes BBVA a Google Pay. A més, pots fer-ho directament des de l'app de BBVA sense necessitat d'instal·lar-te una altra app. És tan senzill com decidir amb quina targeta vols pagar, seleccionar-la des de la Posició Global de l'app i prémer el botó "Configurar Google Pay".

A quines esperes per afegir la teva targeta BBVA a Google Pay i gaudir de tots els seus avantatges?

  • Paga amb el teu mòbil en botigues físiques sense necessitat de portar res més. Per fer-ho només hauràs d'encendre la pantalla del teu mòbil i acostar-ho al TPV sempre que vegis algun d'aquests distintius:

136x40-distintivos-google-pay.png

Vegeu el vídeo

  • Paga en webs i apps sense haver de teclejar el número de la teva targeta en cada compra. És tan còmode com cercar el logotip de Google Pay i prémer el botó per seleccionar aquest sistema de pagament. 

Vegeu el vídeo

  • Compra de manera segura . Quan utilitzes Google Pay per fer els teus pagaments, la informació real de la teva targeta mai no es comparteix amb el comerç, sinó que s'envia en el seu lloc un número xifrat únic per operació.

Vegeu el vídeo

Si vols saber com Google Pay manté les teves dades segures, descobreix-ho en aquest vídeo.

Consulta quines targetes es pot afegir a Google Pay en l'app de BBVA o a BBVA Wallet. La llista de targetes de BBVA que no es poden incloure a Google Pay es recull en els Termes i Condicions de BBVA-google PAY.


Google Pay és una marca registrada de Google LCC. Per pagar amb l'app de BBVA és necessari que el titular de la targeta BBVA tingui un dispositiu Android compatible.

Coneix els seus avantatges

Paga amb el teu mòbil en botigues, sense necessitat de treure la teva targeta.
Compra en webs i app, sense haver de teclejar les teves dades cada vegada.
Els teus pagaments són assegurances. La informació de la teva targeta no es comparteix amb el comerç.