BBVA Valora

Descobreix quant pot valer casa teva i analitza la informació relacionada amb el teu habitatge.
Veure vídeo Anar a BBVA Valora

Tingues una visió més clara del que necessites saber sobre casa teva.

 • Informació útil per comprar o llogar. 
 • Coneix un preu aproximat de compravenda de la teva nova casa.
 • Controla les teves despeses. 

Què és Valora?

 • Amb BBVA Valora coneixeràs el preu aproximat de compravenda de la teva nova casa, comprovaràs com són els preus d'habitatges similars per la zona i coneixeràs l'impacte que podria tenir aquesta compra a les teves finances. Si estàs pensant a comprar o llogar una casa, BBVA Valora et proporcionarà informació important per prendre la decisió. 

  A més, ara et permet controlar les teves despeses, planificar les teves reformes i la renovació d'electrodomèstics i consultar les condicions de les teves Assegurances i Hipoteca BBVA en un sol lloc.

  * BBVA Valora és un servei del Grup BBVA que està constituït per tres eines: quant pot valer, com és el barri -titularitat de Madiva Soluciones, S.L.- i com fer els teus números -titularitat de BBVA, S.A.-. Madiva Soluciones, S.L. és una companyia tecnològica del Grup BBVA proveïdora d'eines i solucions per a l'anàlisi d'informació. Mitjançant la seva tecnologia Madiva genera informació procedent de diverses fonts i mitjançant la seva combinació amb algoritmes, ofereix informació d'interès de diversos sectors, entre ells l'immobiliari.

El teu banc al mòbil amb l'aplicació de BBVA

També et podria interessar

 • Gràcies a la signatura electrònica a distància, pots validar les teves operacions des de casa. Aquest tipus de firma té garantia jurídica i legal.
 • Tingues els teus diners sempre sota control amb El meu dia a dia, una completa eina, molt intuïtiva i fàcil d'utilitzar.
 • Descobreix com poder pagar els teus rebuts no domiciliats des del mòbil, on vulguis i en qualsevol moment.