BBVA Valora View

Enfoca amb la càmera del teu mòbil els edificis del teu voltant i descobreix quins pisos hi ha en venda.
Vegeu vídeo

Hi ha algun habitatge disponible al teu barri preferit?

Enfoca amb la càmera la casa que t'agradi, i descobreix a través de la realitat augmentada si està disponible a Idealista, tant si vols comprar o llogar.

A més, t'oferim informació molt útil perquè puguis prendre millors decisions.

Un mapa intel·ligent que t'ajuda a triar

Amb el mapa de BBVA Valora View podràs comprovar quines zones s'ajusten al teu pressupost.

També pots navegar i trobar la teva futura casa a la zona que més t'interessi.

Desa els teus preferits

Pots marcar els teus habitatges preferits i consultar els detalls quan vulguis.

Com és el barri?

Podràs conèixer:

- Quants habitatges hi ha a la zona seleccionada, el preu i la superfície mitjans, etc.

- Nombre d'habitatges en venda a la zona respecte del total.

- Evolució del preu estimat de venda per metre quadrat.

- Tipus d'immobles a la zona.

Més informació

BBVA Valora View és una app de BBVA en col·laboració amb Madiva Soluciones S.A. i amb Idealista. Les dades facilitades són informatives i no suposen assessorament o recomanació de contractació de productes o serveis bancaris. Com a usuari us proporcionem informació perquè pugueu prendre la vostra pròpia decisió."

Madiva Soluciones, S.L. és una companyia tecnològica del Grup BBVA proveïdora d'eines i solucions per a l'anàlisi d'informació. Mitjançant la seva tecnologia, Madiva genera informació procedent de fonts ​accesibles al públic ​i, mitjançant la seva combinació amb algoritmes, ofereix informació d'interès de diversos sectors, entre els quals l'immobiliari.

Quant a les eines "quant pot valer" i "com és el barri" de Madiva Soluciones, S.L.: tota la informació s'obté a partir de la informació cadastral de l'immoble. El cadastre és el registre oficial de tots els immobles, com habitatges, locals o parcel·les. Madiva Soluciones, SL obté les dades d'aquest registre per als habitatges de tota Espanya, llevat del País Basc i Navarra. Aquestes dues comunitats autònomes tenen els seus propis sistemes per calcular el valor cadastral (un per cada territori foral), i actualment no disposen de consulta en línia.

Els preus mostrats no són una taxació oficial, en la qual un professional visita l'immoble i n'analitza l'estat de conservació i les característiques per determinar-ne un valor. A més se n'exclouen aspectes que en modifiquen el valor, com ara l'estat de conservació de l'habitatge, característiques especials (vistes, altura o primera línia de platja) o equipaments (jardins, piscina i altres serveis).