A la teva manera

Viu el present i mira el futur.

Són útils per a la docència? Ens permeten entendre un text igual que la paraula escrita? La ciència és l'única que pot confirmar-ho.
Els especialistes en big data saben com identificar el valor de les dades i convertir-les en beneficis. Vols saber com preparar-te per ser-ne un?
És una de les professions del futur. Recollim aquelles carreres, màsters i cursos que et seran útils si vols especialitzar-te en robòtica.
Et donem 11 consells perquè afrontis l'entrevista amb tranquil·litat i aconsegueixis el lloc de feina. Pren nota d'aquestes recomanacions.
Oblida't d'empollar a última hora i planifica les teves hores d'estudi per treure'n el partit màxim. T'expliquem com fer-ho.
Encara que ho pugui semblar, el xinès no és un idioma impossible d'aprendre. T'expliquem quins són els millors mètodes per estudiar-lo.
Segur que t'ha passat: el foli en blanc et mira desafiador i et bloqueges. Després de tant estudiar, què ha passat? Descobreix-ho aquí.
Un company de feina t'està fent la vida impossible? Descobreix com enfrontar-te a aquesta situació de la millor manera possible.
Hi ha vegades en què no cal canviar d'empresa per aconseguir una altra feina. Fes un pas endavant i accedeix a aquest lloc que està vacant.
Mostrant 9 de 9 resultat(s)