Gestió del deute

Planifica els teus projectes de futur tenint en compte quin és el teu nivell de deute assumible.

Mantén el deute sota control

A l'app de BBVA tens accés a tota la informació que hauries de tenir en compte a l'hora de gestionar el teu deute.
 • Consulta la xifra que suposa el total del deute que has contret (hipoteca, préstecs, import finançat o fraccionat amb targeta).
 • Descobreix si l'esforç mensual de pagament que fas està dins el llindar recomanable, la teva capacitat creditícia màxima.

Descobreix què és important tenir en compte perquè el deute no impacti en la teva salut financera

 • Control del deute

  Coneix en qualsevol moment si el volum del teu deute és assumible o caldria reduir-lo.
 • Il·lustració d'una pissarra.

  Marge de finançament

  Esbrina quin és el teu marge per continuar recorrent a finançament per poder dur a terme projectes.
 • Salut financera

  Descobreix quin és el llindar de deute que no hauries de sobrepassar si vols que la teva salut financera no es vegi compromesa.

Com funciona?

 • Per calcular la teva capacitat creditícia màxima recomanable tenim en compte els teus ingressos mitjans estimats i l'esforç de pagament mensual que suposen els productes de deute que tens contractats (hipoteca, préstecs, pagaments fets amb targeta i que hagis finançat o fraccionat). 

  Un cop coneixes la suma del que deus, cal que ho restis del que tens (diners al compte + inversions + el valor de mercat del teu habitatge), i obtindràs el valor del teu patrimoni, una xifra que et dona perspectiva sobre la teva situació econòmica actual i suposa un punt de partida per planificar el teu futur.

El teu banc al mòbil amb l'aplicació de BBVA

Si encara no la tens, baixa l'app de BBVA i accedeix al Gestor de deute a través de la icona de Salut Financera, ubicada al menú inferior.