La vostra cerca no ha obtingut resultats

Ho sentim, les dades de cerca no són correctes. Torneu a introduir ciutat, codi postal, adreça...

Temps d'espera en caixa:

< 5 min

5-15 min

> 15 min

Sense torns per a avui

23 resultats

Oficines i caixers BBVA a Espanya

BBVA té una de les xarxes d'oficines i caixers més àmplies d'Espanya. En total, disposa de més de 3.000 oficines repartides per tota la geografia nacional i de més de 6.000 caixers automàtics per oferir un servei integral als nostres clients. Si n'ets client, no pagaràs comissions en cap dels nostres caixers.

A BBVA disposem d'una àmplia xarxa d'oficines perquè pugueu gestionar totes les vostres operacions. Però volem anar més enllà; per això estem implementant nous serveis a les nostres oficines per millorar la vostra experiència i oferir-vos sempre un tracte de qualitat:

  • Gestor General de Cues, per optimitzar els vostres tràmits i reduir els temps d'espera a l'oficina.
  • Gestor Identificador de Clients, perquè sempre sigueu atès per la persona idònia segons l'operació que vulgueu fer.

La nostra xarxa de 6.000 caixers BBVA us donen l'autonomia que necessiteu per poder fer les vostres operacions d'una manera més senzilla, més personalitzada, més ràpida i més segura. Trobeu el vostre caixer més pròxim i descobriu totes les gestions que podeu fer des dels caixers BBVA. Vegeu la taula d'operacions.

A més, en el nostre afany per innovar, la nova navegació dels nostres caixers facilitarà la realització de les operatives habituals i oferirà noves funcionalitats i serveis.

Avantatges:

  • Unifiquem el disseny i el fem similar a bbva.es i aplicacions mòbils. Perquè la navegació sigui la mateixa independentment del canal que s'utilitzi.
  • Millores d'accés i navegació, ja que ara és possible accedir als caixers i operar-hi amb les claus de bbva.es.
  • Noves funcionalitats i serveis, com ara compravenda de valors, cancel·lació de targetes per robatori o extraviament, possibilitat de selecció de tipus de bitllets (20 o 50 euros) en la retirada d'efectiu...
  • I per descomptat, mantenint els exigents nivells de seguretat de BBVA.

A més, us presentem ABIL i Via Ràpida, els nous caixers de BBVA. Coneixeu-los.

Al portal d'Actibva us expliquem com actuar si teniu cap contratemps amb els caixers automàtics.