Ajornament del pagament del lloguer per a les famílies que viuen en cases del Fons Social d'Habitatges

Els bancs aplicaran un ajornament del pagament de fins a tres mesos del lloguer social a aquelles famílies que visquin en una casa acollida al Fons Social d'Habitatge (FSH) i s'hagin vist afectades per la covid-19. Aquest fons es va crear el 2013 i disposa de més de deu mil habitatges a tot Espanya, propietat de les entitats de crèdit.

Aquesta nova mesura del sector bancari per pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus sobre els col·lectius més vulnerables de la societat se suma a la moratòria en el pagament de les hipoteques que el Govern va anunciar la setmana passada i que els bancs ja han començat a aplicar.

Amb aquest ajornament del pagament del lloguer, els bancs espanyols fan un pas més en el seu suport a la societat en un moment tan difícil com l'actual. Ara més que mai, les entitats financeres volen estar a prop de tots els ciutadans i estan plenament compromeses a ajudar als seus clients i impulsar, així, una recuperació ràpida de l'economia a Espanya.

Els bancs que aplicaran aquesta mesura són Santander, BBVA, Sabadell, Abanca, Bankinter, ING, Deutsche Bank i Banca March, pertanyents a l'Associació Espanyola de Banca (AEB), així com les entitats adscrites a la UNACC.

Consulta el comunicat de l'AEB