Col·labora amb la Creu Roja en la recaptació de fons per ajudar els afectats per l'erupció del volcà de La Palma. Més informació

Sol·licitud de moratòria per al sector dels transports

Des de BBVA podem ajudar a reduir l'impacte del coronavirus

El 7 de juliol es va publicar el Reial decret llei 26/2020, que inclou la moratòria per al sector dels transports.

Si ets autònom o empresa, et dediques al transport de mercaderies o passatgers i el teu negoci té un contracte de préstec, lísing o rènting amb BBVA vinculat a un vehicle de més de 3,5 tones de MMA, pots sol·licitar un ajornament de fins a 6 mesos del pagament d'amortització. Durant aquest temps, només pagaries la part de la quota que correspon a interessos.

Pel fet d'aplicar la moratòria, podràs ampliar el termini de venciment tants mesos com ajornis el pagament. També pots mantenir el termini original i ajustar l'import de les quotes per compensar els mesos durant els quals no pagaries.

 

Requisits que cal complir per ser beneficiari de la moratòria

  • Ser autònom o empresa amb domicili fiscal i social a Espanya.
  • Exercir l'activitat a Espanya.
  • Haver patit una reducció d'ingressos o facturació entre el març i el maig d'almenys un 40% de mitjana respecte als mateixos mesos del 2019.
  • Dedicar-se al transport discrecional de passatgers o mercaderies (es considera transport discrecional aquell que no es regeix per un itinerari, calendari o horari preestablert).
  • Disposar d'un contracte de préstec, lísing o rènting amb BBVA (en vigor des d'abans del 9 de juliol de 2020) per al finançament d'un vehicle dedicat al transport de persones o mercaderies de més de 3,5 tones de massa màxima autoritzada.

 

Com fer la sol·licitud?

Les sol·licituds es gestionen a les oficines. Per això, el primer pas és que contactis amb el teu gestor o amb la teva oficina més pròxima —en tens el número al cercador d'oficines— perquè t'indiquin els passos que has de seguir.
Podies sol·licitar-la fins al 30 de març del 2021.