Sortim en ajuda del teu negoci

BBVA posa a disposició de pimes i autònoms fins a 25.000 milions d'euros per mitigar l'impacte del coronavirus

BBVA ha activat un protocol d'ajuda per donar suport a pimes i autònoms a Espanya, col·lectiu clau en el nostre teixit empresarial i que està directament afectat per les conseqüències del coronavirus. El pla està basat en dues línies: reforç de les seves capacitats digitals i línies de crèdit immediat de fins a 25.000 milions d'euros.

BBVA és conscient de l'impacte que el contagi del coronavirus (Covid-19) està tenint sobre el sector de pimes i autònoms a Espanya. En aquest context, el banc vol estar encara més a prop d'aquest col·lectiu per continuar donant-li suport i respondre de manera constant a les seves necessitats.

En la situació actual de limitació de la mobilitat personal, té encara més importància la potència dels canals digitals i remots, que permeten fer gairebé totes les gestions de pimes i autònoms sense desplaçaments.

Per això, BBVA reforçarà les capacitats que ofereix amb més recursos als equips que donen suport als canals digitals i remots, per tal d'evitar que hi hagi disrupcions en el servei.

A més, BBVA posa a disposició de pimes i autònoms línies de liquiditat immediata de fins a 25.000 milions d'euros per ajudar a gestionar l'impacte del coronavirus en els seus negocis. Així mateix, tots els equips i gestors continuen monitorant la situació per oferir ajuda en qualsevol moment i adoptar les mesures que siguin necessàries.