BBVA se suma a la Creu Roja

BBVA s'ha unit a la campanya de la Creu Roja per la COVID-19 a través de Bizum.

BBVA s'ha unit al pla posat en marxa a Espanya per Creu Roja amb l'objectiu de reduir l'impacte social de la pandèmia COVID-19, la mobilització de recursos més gran de la seva història. Per fer-ho, a partir del 26 de març es facilita als clients la possibilitat de fer donacions a través de Bizum, destinades a més de vint accions adreçades a la població en general i a persones en situació de vulnerabilitat. Les donacions ja han assolit els 630.000 €.

Davant la situació d'emergència per la crisi del coronavirus, BBVA ha posat en marxa una campanya fins al mes de desembre, que té com a finalitat recaptar fons per ajudar els més afectats pel coronavirus. Els clients que vulguin col·laborar podran fer les seves donacions a través de l'app o el web de BBVA. Només cal que accedeixin a Bizum, premin "Aportar a una causa solidària" i introdueixin el codi 33467 i la quantitat que volen aportar.

Tot el que es recapti es destinarà, durant dos mesos i de manera íntegra, al pla Creu Roja RESPON davant el coronavirus. Aquesta organització humanitària treballa per contribuir a reduir la morbiditat, la mortalitat i l'impacte social de la pandèmia COVID-19 en l'àmbit nacional i internacional.

La mobilització de recursos més gran de la seva història

Aquest pla, en què Creu Roja involucra totes les seves àrees d'actuació, és la mobilització de recursos, capacitats i persones més gran d'aquesta organització en tota la seva història. Un pla concret que pretén arribar a més d'1.350.000 persones amb un pressupost estimat d'11 milions d'euros, al qual es podrà sumar a tot aquell que hi vulgui contribuir.

A través de 22 accions, el pla pretén mobilitzar més de 40.000 persones voluntàries que materialitzaran les respostes previstes a tot l'estat a través dels seus més de 1.400 punts d'atenció. Gairebé un milió de persones rebran atenció i acompanyament telefònic, 25.000 famílies rebran béns bàsics, 16.000 persones rebran suport en matèria d'ocupació i 3.000 persones sense sostre tindran un lloc per dormir.

Amb el lema "queda't a casa, perquè només així podrem ajudar a canviar aquesta situació i millorar les condicions de malalts, sanitaris i de tots els que continuen treballant dia a dia", amb BBVA pots fer un pas més col·laborant amb Creu Roja de manera senzilla a través de la plataforma Bizum.

Fes la teva donació sempre que vulguis

Els clients de BBVA a Espanya que facin servir els canals digitals, és a dir, l'aplicació o el web del banc, podran materialitzar la seva solidaritat en qualsevol moment aportant quantitats de fins a 500 euros per operació, amb un màxim de 1.200 euros al dia i 5.000 euros al mes, a diverses ONG mitjançant l'eina Bizum.

Un cop s'hagin acceptat els termes i condicions d'aquesta funcionalitat, de manera instantània i segura es podrà col·laborar en diferents projectes sense ànim de lucre que s'hagin adherit a aquesta iniciativa. Cada fundació té un codi, que s'ha d'inserir en el camp habilitat per fer-ho, i els fons es transferiran d'un compte a un altre immediatament. Càritas Espanyola, ACNUR o Creu Roja Espanyola ja poden rebre aportacions per aquest mitjà.

Suma't a la campanya de Creu Roja a través de Bizum.
Suma't a la campanya de Creu Roja a través de Bizum.