COVID-19

Fem un pas endavant
per ser part de la solució

Malgrat la distància que ens imposa la situació de crisi excepcional que estem vivint, totes les persones que formem part de BBVA estem bolcant els nostres recursos, la nostra tecnologia i el nostre cor en un únic objectiu: que tots aconseguim sortir-nos-en. I junts ho aconseguirem.

Les nostres oficines s'adapten a la nova normalitat
Encara que el recomanable és fer totes les gestions possibles de forma en línia, si has d'anar a una oficina, els nostres gestors t'oferiran la millor atenció. Per optimitzar la gestió d'espais i evitar esperes, el nostre horari d'atenció a caixa és de 8.30 a 11.00 del matí.

Estem amb tu, estem amb tots. Som part de la solució.

Estem al teu costat

Per fer-te costat econòmicament si has hagut de parar de treballar, o has perdut la feina, hem donat suport a les ajudes econòmiques aprovades pel Govern i les hem ampliat:

  • Ajornant fins a tres mesos el pagament dels teus préstecs o crèdits personals, de la teva hipoteca i del lloguer de casa teva si pertany al Fons Social d'Habitatge.
  • Ajudant-te a rescatar el teu pla de pensions i EPSV.
  • Oferint-te finançament per satisfer el pagament del lloguer del teu habitatge habitual, sense despeses ni interessos i amb Aval ICO.

Si estàs cobrant la prestació per desocupació, igual que fem des de l'abril, també n'avançarem la data d'ingrés. 

Si reps una pensió de la Seguretat Social, des del mes d'abril passat també estem avançant la data d'ingrés.

I si tens productes d'inversió, els nostres experts continuen ajudant-te a entendre l'evolució dels mercats a través d'articles i podcasts. 

Estem amb els autònoms i les empreses

Per reforçar les capacitats digitals i facilitar l'accés a finançament, hem posat a la vostra disposició línies de liquiditat immediata per valor de 25.000 milions d'euros.

A més, per col·laborar en el suport i la recuperació del teixit empresarial tan afectat per aquesta crisi, ens seguim basant en les ajudes aprovades pel Govern en forma de línies d'avals ICO.

I per acompanyar les empreses que disposen d'inversions, els nostres experts analitzen l'actualitat econòmica per ajudar-les a entendre com els afecta l'evolució dels mercats a través d'articles i podcasts.

Estem oberts perquè podeu operar en línia

Perquè puguis evitar desplaçaments innecessaris, també si ets autònom, des de bbva.es i l'app BBVA pots fer qualsevol gestió, sense horaris i sense haver d'anar a una oficina.

I per facilitar les operacions en remot de les empreses, també hem reforçat els equips que els donen suport a través dels canals digitals. 

Operativa en línia persones i autònoms

Operativa en línia empreses

Estem compromesos amb la ciberseguretat

Per col·laborar en la protecció contra les amenaces informàtiques, incrementades pel coronavirus, els nostres experts t'ofereixen la informació necessària per reforçar la seguretat a Internet.

Estem amb el teu benestar emocional

Per acompanyar-te i donar-te el suport que necessites per afrontar els moments d'incertesa, hem recollit les aportacions més valuoses d'alguns dels professionals que col·laboren en Aprenem Junts, el nostre projecte d'educació per a una vida millor, que ja ha assolit els 1.000 milions de visualitzacions.

Aquest contingut només està disponible en castellà.

Estem amb la salut de tots

Per col·laborar en la lluita contra la COVID-19, vam donar 35 milions d'euros, repartits entre tots els països on tenim presència, per adquirir material mèdic i ajudar organitzacions socials, i hem aconseguit 400.000 màscares i portat des de la Xina més de 1.000 respiradors, que ja es van distribuir en hospitals.

A més, ens hem sumat al compromís dels nostres empleats i hem fet arribar als centres sanitaris les seves donacions de mantes i bateries per a mòbil, i també hem aportat a les seves donacions la mateixa quantitat, amb la qual cosa hem arribat als 2 milions d'euros.

Tu també pots ser part de la solució

Els nostres clients ja han donat més de 633.000 € a la campanya de Creu Roja a través de Bizum. Si també hi vols col·laborar, fer una donació és així de senzill:

Entra a Bizum des de l'app BBVA, prem “aportar a una causa solidària” i introdueix el codi 33467 per fer la teva donació.

Totes les persones que treballem a BBVA t'enviem un missatge d'esperança i solidaritat. Junts ens en sortirem. Som part de la solució.