COVID-19

El nostre compromís continua ferm:
volem ser part de la solució

En aquesta nova realitat plena d'incertesa que la pandèmia ens està obligant a viure, totes les persones que formem part de BBVA seguim amb els nostres recursos i la nostra tecnologia, abocats a un únic objectiu: que tots aconseguim sortir-nos-en. Perquè les noves oportunitats les trobarem junts.

Les nostres oficines s'adapten per oferir-te el millor servei
Encara que el recomanable és fer totes les gestions possibles en línia, si necessites acudir a una oficina, els nostres gestors t'atendran amb mesures d'higiene i seguretat reforçades. Per poder optimitzar la gestió d'espais i evitar esperes, el nostre horari d'atenció a caixa és de 8.30 a 11.00 del matí.

Seguim al teu costat, al vostre costat, treballant per ser part de la solució

Seguim donant suport als autònoms i les empreses

Per reforçar les capacitats digitals i facilitar l'accés a finançament, hem posat a la vostra disposició línies de liquiditat immediata per valor de 25.000 milions d'euros.

A més, per col·laborar en el suport i la recuperació del teixit empresarial, tan afectat per aquesta crisi, ens continuem recolzant en les ajudes aprovades pel Govern en forma de línies d'avals ICO.

I per acompanyar les empreses que disposen d'inversions, els nostres experts analitzen l'actualitat econòmica per ajudar-los a entendre com els afecta l'evolució dels mercats a través d'articles i podcast. 

Seguim facilitant les gestions en línia

Perquè puguis evitar desplaçaments innecessaris, també si ets autònom, des de bbva.es i l'app BBVA pots fer qualsevol operació, sense horaris i sense haver d'anar a una oficina.

I per fer més accessibles les operacions en remot de les empreses, continuem reforçant els equips que els donen suport a través dels canals digitals. 

Operativa en línia persones i autònoms

Operativa en línia empreses

Seguim fent-te costat econòmicament

Si has hagut de parar de treballar, o has perdut la feina, hem refermat i ampliat les ajudes econòmiques aprovades pel Govern:
  • Ajornant fins a nou mesos, el pagament dels teus préstecs o crèdits personals i de la teva hipoteca.
  • Ajudant-te a rescatar el teu pla de pensions i EPSV.
  • Oferint-te finançament per satisfer el pagament del lloguer del teu habitatge habitual, sense despeses ni interessos i amb Aval ICO.

Si estàs cobrant la prestació per desocupació, des del mes d'abril n'estem avançant la data d'ingrés.

Si reps una pensió de la Seguretat Social, des del mes d'abril passat també n'estem avançant la data d'ingrés.

I si tens productes d'inversió, els nostres experts continuen ajudant-te a entendre l'evolució dels mercats a través d'articles i podcasts. 

Continuem compromesos amb la ciberseguretat

Per col·laborar en la protecció contra les amenaces informàtiques, incrementades pel coronavirus, els nostres experts t'ofereixen la informació necessària per reforçar la seguretat a Internet.

Continuem tenint cura del teu benestar emocional

Per acompanyar-te i donar-te el suport que necessites per afrontar els moments d'incertesa, hem recollit les aportacions més valuoses d'alguns dels professionals que col·laboren en Aprenem Junts, el nostre projecte d'educació per a una vida millor, que ja ha assolit els 1.000 milions de visualitzacions.

I així és com donem suport a la sanitat en els moments més difícils

Vam donar un total de 35 milions d'euros, repartits entre tots els països en què BBVA té presència, per adquirir material mèdic i ajudar organitzacions socials, aconseguint 400.000 màscares i portant des de la Xina més de 1.000 respiradors, que es van distribuir pels hospitals.
A més, ens vam sumar als esforços dels nostres empleats, fent arribar als centres sanitaris les seves donacions de mantes i bateries per a mòbil i també afegint a les seves donacions la mateixa quantitat, assolint els 2 milions d'euros.

T'agradaria ajudar-nos a ser part de la solució?

Uneix-te al projecte “A tu lado” de Save The Children per ajudar a cobrir les necessitats d'alimentació i higiene d'infants i adolescents afectats per la crisi de la COVID-19. Fer una aportació és així de senzill:

Entra a Bizum des de l'app BBVA, prem a “aportar a una causa solidària” i introdueix el codi 01020 per enviar la teva donació.

 

Totes les persones que treballem a BBVA t'enviem un missatge d'esperança i solidaritat. Junts trobarem noves oportunitats per a tots.