Controla les teves ordres permanents amb el simulador de pagaments

Descobreix com utilitzar el simulador de pagaments per controlar les teves despeses i el calendari de cada transferència.

T'expliquem com utilitzar una útil eina que trobaràs a l'operativa d'ordres permanents. Amb el simulador de pagaments controlaràs la teva despesa i el calendari de cada transferència.

Amb l'operativa de fer transferències podràs accedir al simulador de pagaments, una eina d'ajuda que et servirà per: 

 

  • Simular el total i l'import dels pagaments que es faran: per fer-ho es representen dates aproximades de pagament i únicament es visualitzen els pagaments compresos entre l'any actual i el següent. Has de tenir en compte que els sistemes de pagament i liquidació de cada entitat són diferents, per la qual cosa els pagaments establerts entre entitats diferents variaran en funció del calendari de dies hàbils de cadascuna.
  • Visualitzar la data aproximada de pagament i els dies no hàbils, ja que durant els dies festius no es fan pagaments. 
     

A més d'aquestes utilitats, el simulador de pagaments inclou les opcions següents: 

  • Vista Calendari: mostra els dies i els mesos de l'any i marca en blau els dies de transmissió de la transferència i en vermell els dies inhàbils.
  • Vista Pagaments: consisteix en una taula amb la informació relativa al mes, l'any, l'import, el nombre de pagaments mensuals i el dia aproximat de fer el pagament. 
  • Edita pagaments: amb aquesta opció podràs editar les dades sobre els pagaments que has de fer.