Com estalviar amb les teves assegurances agrupats

Amb BBVA Pla EstarSeguro agrupa les teves assegurances BBVA en un únic rebut mensual i comença a estalviar.

Actualment és comú tenir contractats diverses assegurances: assegurances de cotxe, de vida, de salut, de la llar, etc. Molts particulars es pregunten si és millor tenir-los les assegurances agrupats amb la mateixa companyia o, al contrari, s'estalvia més contratatándolos de forma independent amb diferents asseguradores. La realitat és que, en general, agrupar aquests productes ofereix la possibilitat d'estalviar en les teves assegurances al costat d'uns altres avantatges addicionals. 

Per gaudir dels descomptes i avantatges que ofereix el tenir les assegurances agrupats, els clients han de complir amb diferents requisits impostos per l'entitat asseguradora. Alguns d'ells poden ser la limitació de les primes mínimes de les assegurances que s'incorporin, un període de permanència obligatòria, només poder accedir al pagament fraccionat a través de noves contractacions, etc. Per aquesta raó, abans de decidir-se per un producte d'aquest tipus, és important saber què és el que ofereix i quines condicions imposa.

Bàner superior Assegurances BBVA Bàner superior Assegurances BBVA
Descobreix les Assegurances BBVA
El que més valores mereix la millor protecció.
En aquest article pots conèixer tots els avantatges de BBVA Pla EstarSeguro, un pla que et permet estalviar fins a un 15% en el pagament de les teves assegurances de BBVA i fraccionar el pagament dels mateixos en còmodes quotes mensuals.

BBVA Pla EstarSeguro

Des de BBVA volem oferir-te la millor experiència possible, per això hem dissenyat Pla EstarSeguro, un pla que et permet tenir les assegurances de BBVA agrupats i pagar-los en una quota mensual única sense costos addicionals. Les assegurances que poden agrupar-se en aquest pla són: assegurances de cotxe, moto, vida, llar, accidents, protecció de pagaments, salut per a particulars i autònoms i l'assegurança de baixa laboral. També és possible incloure més d'una assegurança del mateix producte, per exemple dues assegurances de cotxe corresponents a dos vehicles diferents, sempre que el titular de BBVA Pla EstarSeguro sigui el prenedor dels contractes de les assegurances.

El cost anual total dels diferents assegurances es fracciona en 12 pagaments mensuals que es fan còmodament gràcies a una targeta virtual utilitzada únicament per a aquesta fi i sense costos d'emissió ni de manteniment.

Els avantatges de Pla EstarSeguro augmenten a mesura que s'incrementa el número d'assegurances inclosos en el mateix. Així, tenir 2 assegurances agrupats ofereix un estalvi del 5% mentre que amb 10 o més pot obtenir-se un descompte del 15% en el teu rebut mensual. El càlcul de l'estalvi es fa de forma mensual, depenent de les assegurances que es tinguin contractats en aquest moment, per la qual cosa si aquest número varia en un moment determinat (per exemple, per la inclusió d'una nova assegurança), també canviarà l'estalvi a aplicar el mes corresponent.

A més, Pla EstarSeguro no ve acompanyat de requisits d'antiguitat ni de permanència, per la qual cosa està disponible tant per a clients actuals com per a clients que contractin noves pòlisses. Es tracta d'un pla molt flexible que permet incloure o excloure assegurances en qualsevol moment, i no obliga a contractar un número mínim o màxim d'assegurances, ni estableix primes mínimes per als mateixos.

Bàner central Assegurances BBVA Bàner central Assegurances BBVA
Coneix les nostres assegurances
I tria la que s'adapti més bé a les teves necessitats.
Com pots veure, Pla EstarSeguro és útil per planificar de manera senzilla i còmoda el pagament dels diferents assegurances que tens contractats i, a més, estalviar. Pot contractar-se directament des de l'app de BBVA, bbva.es o, també, obtenir informació en qualsevol oficina.
CTA Assegurances BBVA CTA Assegurances BBVA
Assegurances - També podria interessar-te Assegurances - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem les característiques d'una assegurança de renda vitalícia i quins són els seus avantatges.
  • Donada l'obligació de reparar danys que has causat a uns altres, una assegurança de responsabilitat civil pot ser necessària.
  • T'expliquem el seu funcionament, les seves claus i com pots identificar quina s'ajusta a les teves necessitats.
Assegurances - Eines Assegurances - Eines

Eines d'assegurances

  • Fes el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances i descobreix quant podràs estalviar si decideixes incloure-les en el Pla EstarSeguro BBVA.