Ajudes per a cotxes híbrids: quins són i com s'obtenen?

Descobreix com reduir el cost del teu vehicle híbrid.

Les mesures contra la contaminació i una consciència mediambiental cada vegada més gran en la societat fan que molts conductors vulguin canviar a un cotxe híbrid. El problema més important amb què es troben és el seu preu elevat, en comparació dels models de gasolina o dièsel. 

Per pal·liar aquesta situació, el Govern i les comunitats autònomes estan posant en marxa diverses ajudes amb l'objectiu d'aconseguir, durant aquest any, rejovenir el parc automobilístic espanyol, que supera els 12 anys de mitjana (dels més antics de tot Europa).

Bàner Superior Cotxes Ecològics Bàner Superior Cotxes Ecològics
Préstec Cotxe Ecològic
Gaudeix de condicions especials a l'hora de comprar el teu vehicle.

Ajudes per a cotxes híbrids el 2019

Dins els diferents tipus de cotxes ecològics hi ha: els elèctrics de bateries o de pila de combustible, els híbrids i els de gas. 

Així, i a banda de les ajudes per a cotxes híbrids, se'n poden aprofitar d'altres que són aplicables a tots els cotxes ecològics.

Aquestes són les ajudes per a cotxes híbrids

  • Pla VEA: està pensat per als vehicles impulsats per energies alternatives, cosa que inclou els cotxes híbrids. Té un pressupost de 50 milions d'euros i les ajudes poden arribar als 5.000 €. Comprèn també prop de 16 milions per a instal·lacions de càrrega d'aquests cotxes i el seu manteniment.
  • Pla MOVES: les ajudes estan disponibles només per a híbrids endollables i elèctrics de bateria o de pila de combustible. El seu pressupost és de 45 milions d'euros i, igual que l'anterior, té una partida reservada per a les instal·lacions de càrrega.
  • Reduccions de les marques per a l'adquisició dels seus diferents models ecològics. El descompte oscil·la entre els 1.000 i els 6.000 euros.
  • Pla MOVALT: encara que no inclou els cotxes híbrids, engloba els vehicles alternatius, és a dir, els elèctrics, els de gas liquat del petroli (GLP), els de gas natural comprimit (GNC) i els de pila de combustible. Té un pressupost de 35 milions i preveu un percentatge per a les instal·lacions de càrrega d'aquest tipus de cotxes.
  • Pla Renove 2020: encara queden uns mesos per a la seva posada en marxa, però val la pena ressenyar la seva possible tornada el 2020. Comprèn tota mena de vehicles i té un pressupost estimat de 200 milions d'euros. 
Bàner Central Cotxe Bàner Central Cotxe
Descobreix el simulador de préstecs de BBVA
Obtén el préstec en línia que necessites per comprar el teu cotxe nou.
En la majoria dels casos, per accedir a aquestes ajudes només hauràs de lliurar el teu cotxe vell (per a ferralla) amb la ITV passada abans del dia en què s'aprovi el pla. Així i tot, si tens cap dubte, des de BBVA et recomanem que t'acostis al concessionari més pròxim, on et podran donar tota la informació actualitzada sobre aquests plans d'ajudes.

Un crèdit per comprar el teu cotxe híbrid

Des de BBVA també volem facilitar-te la compra d'aquests cotxes híbrids. Per això, hem llançat el Préstec Cotxe Ecològic, amb què podràs aprofitar-te d'un tipus d'interès especial. Entra a bbva.es i informa-te'n.
CTA Cotxes Ecològics CTA Cotxes Ecològics
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.