Simulador de plans de pensions i unes altres eines per planificar el teu estalvi

T'ajudem a triar el que millor s'adapti als objectius que et plantegis.

Un pla de pensions té com principal finalitat el generar un estalvi de què disposar durant la jubilació. El seu funcionament es basa en aportacions periòdiques o puntuals fetes pel titular, les quals són invertides pels gestors del propi pla sota uns criteris de rendibilitat i risc fixats amb anterioritat. Passats els anys, i arribat el moment del rescat, el beneficiari rep els diners dipositat així com la possible rendibilitat que el pla hagi pogut generar (partint dels criteris abans esmentats). 

Existeixen diferents tipus de plans de pensions i diferents aspectes a tenir en compte abans de decidir-te per un d'ells. Des de BBVA volem que els coneguis tots i que puguis comparar-los i, per això, hem creat una sèrie d'eines que t'ajudaran a fer-ho. A més, posem a la teva disposició diferents calculadores, com el simulador de plans de pensions, que t'ajudaran per complir els teus objectius d'estalvi.

Bàner Superior Calcula Jubilació Bàner Superior Calcula Jubilació
Estalvia per a la teva jubilació
Calcula la seva millora amb les aportacions a un pla de pensions

Simulador de plans de pensions

Aquesta eina t'ajuda en la planificació de les aportacions, el que et permet obtenir una visió més completa de l'estalvi per a la jubilació. Aquest s'aconsegueix mitjançant el càlcul de la quantia de les aportacions necessàries per assolir-ho, així com a través de l'estalvi fiscal que si escau s'obté amb aquestes aportacions. 

Una vegada entris en ella, tens l'opció de seleccionar entre l'ampli ventall de plans de pensions que t'oferim i que s'adapten als diferents perfils i horitzons temporals existents. A més, pots estimar el nivell d'ingressos que podries tenir quan arribi la teva jubilació gràcies al càlcul de la teva pensió.

Cercador de plans de pensions

Amb el cercador de plans de pensions pots accedir de manera senzilla i ordenada a tot el catàleg de plans de pensions de BBVA. Et permet filtrar-los segons les seves característiques (categoria, tipus, perfil de risc, etc,) i accedir fàcilment tant a la informació més important de cada un com a l'històric de rendibilitat dels últims anys.

Comparador de plans de pensions

Una vegada que hagis triat els plans que millor s'adapten al teu objectiu d'estalvi amb el simulador de plans de pensions, el següent pas és comparar-los. Aquesta eina et permet comparar fins a quatre plans, oferint-te una gran quantitat d'informació de cada un, com el perfil de risc o els tipus d'actiu en què s'inverteix.

Calculadora d'estalvi fiscal

Com hem assenyalat, durant el període d'acumulació, és possible reduir les aportacions al teu pla de pensions de la base imposable del teu IRPF, és a dir, obtenir una desgravació fiscal en la teva Declaració de la Renda amb els límits anuals establerts per la legislació en cada territori (en el règim general, la menor quantitat entre 8.000€ anuals o al 30% dels rendiments nets del treball o activitats econòmiques de l'exercici) que serà major o menor en funció del teu tipus marginal. Amb aquesta calculadora pots saber en quant repercutirà la teva aportació a aquest respecte.
Bàner Central Pla de pensions Bàner Central Pla de pensions
Plans de pensions adaptats a les teves necessitats
Coneix les diferents opcions que t'oferim

Calculadora d'inversions

La calculadora d'inversions et permet projectar la teva capacitat d'estalvi de cara al futur, seleccionant el capital inicial (si l'hi ha), la periodicitat de les aportacions (mensual, trimestral, anual.. etc), el perfil inversor (amb major o menor risc) i el termini d'inversió. Aquestes dades et donaran una estimació del capital amb què podràs comptar en jubilar-te.
CTA Simulador pensions CTA Simulador pensions
Plans de pensions - També et podria interessar Plans de pensions - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Aquests són els canvis que s'han fet el 2018 en relació amb les pensions i la quantitat màxima per gaudir durant la jubilació.
  • Aquests són els càlculs que has de fer per obtenir la prestació de la pensió que rebràs després de jubilar-te.
  • Diversos factors poden afectar a la retenció de l'IRPF de les pensions de jubilació. Descobreix el teu percentatge.
Plans de pensions - Eines Plans de pensions - Eines

Eines de plans de pensions

  • Quin seria l'import de la teva pensió pública quan et jubilis? Descobreix-ho en tres passos molt senzills.
  • Troba el pla de pensions que millor s'adapti a les teves necessitats d'estalvi i comença a planificar el teu futur.
  • El nostre comparador et permetrà conèixer les característiques de tots els nostres plans i triar el que millor s'adapti a tu.
  • Amb el nostre simulador podràs conèixer la prestació final que rebràs una vegada et jubilis.
  • Vols saber quant podries estalviar-te en la declaració de la renda aportant a un pla de pensions?