Què és BBVA Valora: funcionalitats

És l'eina que et permet descobrir quant pot valer la casa que vols comprar o llogar perquè prenguis la millor decisió

BBVA Valora és l'eina en línia de l'entitat que t'ajuda a descobrir el valor estimat de la casa que vols, ja sigui per comprar-la o llogar-la. Entre altres serveis, també et permet agrupar totes les despeses derivades de l'habitatge, així com tota la informació relacionada, perquè prenguis les millors decisions si vols fer reformes o controlar les factures.

Pots utilitzar BBVA Valora per a dos grans grups d'activitats. D'una banda, si vols comprar o llogar una casa, l'eina es convertirà en la teva millor aliada gràcies a les seves funcionalitats d'anàlisi de l'habitatge seleccionat i del barri en què s'ubica. Això et permetrà veure l'impacte estimat que tindria la inversió a la teva economia. D'altra banda, pots utilitzar l'eina quan ja tens l'habitatge per agrupar totes les despeses de manteniment, possibles reformes i despeses derivades de l'ús de la llar, com a llum i el gas. D'aquesta manera, no se t'escaparà cap opció i podràs decidir si canviar la banyera ara o esperar. Si ja ets propietari o llogater d'un pis, amb BBVA Valora també podràs conèixer tot el que té relació amb la teva Assegurança Habitatge BBVA, així com tots els detalls de la teva Hipoteca BBVA.

Bàner superior hipoteca fixa Bàner superior hipoteca fixa
Hipoteca Fixa BBVA
La tranquil·litat de pagar el mateix cada mes.

Per utilitzar BBVA Valora només cal tenir un dispositiu amb connexió a internet, ja que s'hi pot accedir tant des de bbva.es (web i mòbil) com des de l'aplicació de BBVA. Així, et podràs beneficiar dels seus serveis en qualsevol lloc i moment, sense les limitacions tradicionals dels horaris d'oficina.

Tanmateix, abans d'explicar un per un les funcionalitats i usos de BBVA Valora, és fonamental entendre que les dades relacionades amb els habitatges, el barri i el càlcul de números que ofereix són sempre estimacions. Són dades molt útils a l'hora de negociar el preu de compra d'una casa o establir el preu de venda de la nostra, però no es tracta d'una informació oficial ni vinculant.

Valorar el que cerques

Sota aquest nom s'agrupen les tres funcionalitats que et guiaran i assessoraran en el procés de cerca d'una casa per comprar o llogar:

  • Analitza un habitatge.
  • Analitza'n el barri.
  • Fes els números.

Analitza un habitatge

Amb aquesta funcionalitat de BBVA Valora podràs conèixer el preu aproximat de compravenda o lloguer d'un habitatge d'una manera ràpida i senzilla. Tota la informació la genera i l'ofereix Madiva Soluciones, S.L., empresa que l'obté a partir de la informació cadastral de l'habitatge que s'està analitzant i altres fonts (indicades a les bases legals de Valora). És a dir, la valoració en coneix la geoposició, els metres quadrats, l'any en què es va construir i la resta de característiques rellevants de l'habitatge que poden influir en el seu preu estimat. A més d'aquesta informació, també s'inclouen a l'anàlisi les dades relatives a la resta d'ofertes publicades d'habitatges semblants i propers.

L'eina et permet analitzar fins a sis habitatges diferents sense necessitat d'entrar-hi (després de donar-t'hi d'alta, pots analitzar sense límits) perquè puguis comparar i prendre la decisió que més et convingui, sempre sent conscient que una estimació no substitueix una taxació.

Per analitzar l'habitatge només cal introduir les següents dades relacionades amb la ubicació: la província a què pertany, el municipi en què es troba, el nom de la via, el número, el portal, l'escala, la planta i la porta. En comptes d'aquesta informació, també es pot cercar per la referència cadastral de la casa. Quan totes les dades estiguin especificades, només cal prémer el botó “Veure informació de l'habitatge”, i BBVA Valora t'oferirà una estimació del valor de venda o lloguer de la casa en qüestió.

Analitza el barri

La zona en què està situada una casa és un factor molt important a l'hora de decantar-s'hi. Per això, BBVA Valora compta amb la funció d'analitzar el barri en qüestió i conèixer aspectes com el nombre d'habitatges que hi ha a la zona, així com el seu preu i la superfície mitjana. També ofereix informació sobre el nombre d'habitatges en venda respecte al total, perquè, com més gran sigui l'oferta, més capacitat i marge tindràs per negociar el preu de venda o lloguer. Però aquesta funció no es queda aquí, sinó que també aporta dades sobre l'evolució de preu estimat per metre quadrat al barri i els tipus d'immobles majoritaris de la zona.

Per poder veure la informació de tots els aspectes esmentats, només cal definir una zona al mapa que apareix a la pantalla del mòbil, tauleta tàctil o ordinador. Una vegada establerta la ràdio d'anàlisi que volem, cal escriure una adreça de la qual volem que BBVA Valora ens ofereixi la informació.

Fes els teus números

Finalment, dins de la funcionalitat de valorar el que cerques, BBVA Valora permet esbrinar l'import que tindrà la compra de l'habitatge en les teves finances. Gràcies als simuladors i les calculadores de BBVA, podràs triar la hipoteca que millor s'adapta a les teves necessitats, veure'n l'impacte a les teves finances en diversos escenaris i saber quines despeses hi ha associades a la compra i al préstec hipotecari.

Per poder fer els números i càlculs, caldrà que introdueixis a l'eina la informació següent per determinar la teva capacitat econòmica: els teus ingressos nets mensuals, la localitat en què se situa l'habitatge, si serà la teva residència habitual o no, el preu de l'habitatge, els diners prestats que necessites i els anys que trigaràs a retornar el préstec.

Valorar el que tens

Aquesta segona funcionalitat de BBVA Valora només està disponible per a clients de BBVA, i està pensada per ajudar-te quan ja tinguis la casa comprada o llogada. Amb l'eina podràs controlar les teves despeses quotidianes com la llum, el gas o l'aigua, a més de consultar el detall d'aquestes despeses per mes i l'acumulat de tot l'any. També podràs planificar les reformes que necessiti casa teva i la renovació d'electrodomèstics. Gràcies al botó “Manteniment”, BBVA Valora t'ajuda a planificar i finançar aquests dos supòsits, sempre a partir de l'any de construcció o de l'última reforma.

Finalment, podràs utilitzar aquesta funció per consultar les condicions, l'estat i tots els detalls tant de la teva Assegurança Habitatge BBVA, així com de la teva Hipoteca BBVA. En cas que no tinguis contractat algun d'aquests productes, l'eina t'assessora sobre tots els seus avantatges i condicions.

Si estàs cercant una casa o ja en tens una però vols tenir totes les seves despeses associades reunides i controlades, no dubtis a utilitzar BBVA Valora per començar a beneficiar-te de totes les seves funcionalitats.

Bàner central Bàner central
Tenim la hipoteca que s'adapta a tu
Descobreix les hipoteques de BBVA i troba la teva.

BBVA Valora View, l'app per buscar casa

Si busques casa, t'oferim una ajuda diferent gràcies a l'aplicació BBVA Valora View. Disponible per a clients i no clients, t'ofereix informació molt útil sobre el preu aproximat d'un habitatge, d'una zona o d'un barri. Si estàs interessat en una casa concreta, només enfocant-la amb la càmera del telèfon mòbil obtindràs dades interessants, com el valor aproximat de la casa, obtingut mitjançant el valor cadastral, i les ofertes de cases similars de la zona. A més, sabràs si està disponible per comprar-la o llogar-la. Podràs desar a Preferits habitatges que t'hagin agradat i utilitzar el mapa intel·ligent per desplaçar-te per diferents zones i conèixer el preu mitjà de les cases.
CTA Estudi CTA Estudi
Hipoteques - També et podria interessar Hipoteques - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Saps per què es produeix l'evolució de l'euríbor? T'expliquem en què consisteix aquest índex i per què varia cada dia.
  • Saps què és el crèdit hipotecari? A BBVA t'expliquem què és i en què es diferencia d'un préstec hipotecari
  • Independent del valor de la taxació d'un habitatge, qualsevol immoble té registrat un valor cadastral oficial.