Fons d'inversió BBVA Quality Inversión

Coneix aquests fons d'inversió perfilats, les seves característiques principals i la composició de les seves carteres
Els fons BBVA Quality Inversión permeten accedir, en una única solució, a tot el potencial dels mercats a escala global. Un equip de professionals amb una àmplia experiència decideix, de manera flexible, la combinació més adequada d'actius financers en cada moment (renda variable, renda fixa i actius monetaris, principalment). A més, en tractar-se de fons perfilats, s'adapten als diferents nivells de tolerància al risc de cada inversor. I es beneficia dels avantatges fiscals dels fons d'inversió.
Bàner superior calcula rendibilitat Bàner superior calcula rendibilitat
Treu partit al teu diners
Tria el fons d'inversió que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Així és la gamma de fons BBVA Quality Inversión

Aquesta gamma de fons perfilats està composta per tres fons:

Quality Inversión Conservadora FI. Pot invertir entre un 0% i un 30% en actius de renda variable, per la qual cosa s'adreça a inversors que primen la seguretat, malgrat que les rendibilitats que puguin obtenir siguin menors. Com a mínim el 90% de la inversió en renda fixa serà d'alta qualitat creditícia, amb un límit del 5% en actius sense qualificació. La inversió en monedes diferents de l'euro podrà assolir el 100% del total. Almenys el 50% del patrimoni estarà invertit en altres fons (del grup BBVA o no).

Dins l'escala de risc, que va de l'1 al 7, Quality Inversión Conservadora té una qualificació de 3 (risc mitjà-baix).

Quality Inversión Moderada FI. Pot invertir entre un 20% i un 60% en actius de renda variable, per la qual cosa és adequat per a inversors que cerquin un enfocament equilibrat entre el creixement de capital i la gestió dels riscos. L'exposició total a emissions de renda fixa de baixa qualitat (inferior a BBB-) estarà limitada al 30%, amb un 5% en actius sense qualificació. La inversió en monedes diferents de l'euro podrà assolir el 100% del total. Almenys el 50% del patrimoni estarà invertit en altres fons (del grup BBVA o no). Dins l'escala de risc, que va de l'1 al 7, Quality Inversión Moderada té una qualificació de 4 (risc mitjà).

Quality Inversión Decidida FI. Pot invertir entre un 50% i un 90% en actius de renda variable, per la qual cosa és adequat per a inversors amb una elevada tolerància al risc, que prioritzen el creixement del capital. L'exposició total a emissions de renda fixa de baixa qualitat (inferior a BBB-) estarà limitada al 50%, amb un 5% en actius sense qualificació. La inversió en monedes diferents de l'euro pot assolir el 100% de la cartera. Almenys el 50% del patrimoni estarà invertit en altres fons (del grup BBVA o no).

El seu perfil de risc és mitjà, 4 en una escala de l'1 al 7.

En els tres casos, la inversió mínima és de 600 euros i es recomana per a un horitzó d'inversió de més de tres anys.

Bàner central Bàner central
Cercador de fons
Coneix el catàleg de fons d'inversió de BBVA.

Què són els fons d'inversió perfilats?

Els fons d'inversió perfilats, com la gamma BBVA Quality Inversión, cerquen adaptar-se al perfil de risc de tota mena d'inversors, ja siguin conservadors, prudents, moderats, dinàmics o agressius. La seva cartera està diversificada en diferents classes d'actius financers, així com per àrees geogràfiques i divises, però respectant sempre el nivell de tolerància al risc definit per a cada perfil.
CTA subinici fons CTA subinici fons
Fons d'inversió - També et podria interessar Fons d'inversió - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Coneix les característiques, la tipologia i la descripció del que coneixem com a actius financers.
  • T'expliquem com funcionen els fons d'inversió i tot el que necessites saber per invertir els teus diners.
  • Risc reduït i rendibilitat coneguda per endavant són dues de les característiques de la inversió en renda fixa.
Fons d'inversió - Eines Fons d'inversió - Eines

Eines de fons d'inversió

  • El simulador de fons d'inversió de BBVA t'ajuda a conèixer la rendibilitat que podràs aconseguir amb els teus estalvis.
  • No saps quin fons d'inversió s'adapta millor a les teves necessitats? El nostre comparador t'ajudarà a triar la millor opció.
  • Troba el millor fons d'inversió on invertir els teus estalvis i comença a rendibilitzar els teus diners.
  • Calcula la rendibilitat d'una inversió d'una manera ràpida i senzilla amb la calculadora que posem al teu abast.