Quality Inversión Conservadora, el fons més gran d'Espanya

El fons d'inversió de BBVA supera els 10.000 milions d'euros captats
Quality Inversión Conservadora, el fons d'inversió de BBVA, es va convertir l'any 2017 en el més gran d'Espanya i el març de 2018 ja havia superat la barrera dels 10.000 milions d'euros gestionats. Aquest fons es va llançar l'any 2007 i va ser durant el 2017 que va experimentar un creixement més elevat pel que fa a entrada d'aportacions, amb 5.238 milions d'euros en subscripcions netes.
Bàner superior calcula rendibilitat Bàner superior calcula rendibilitat
Treu partit al teu diners
Tria el fons d'inversió que s'adapti més bé a les teves necessitats.

En què inverteix Quality Inversión Conservadora?

Quality Inversión Conservadora és un fons d'inversió global, enfocat a un inversor amb perfil de risc mitjà-baix (nivell 3 de 7). Una solució adequada si cerqueu un enfocament prudent d'apreciació del capital a llarg termini.

És una solució diversificada per classes d'actiu, global i dinàmica, en què l'inversor delega les decisions d'inversió a un equip especialitzat. BBVA AM modularà, dins d'uns límits d'acord amb el vostre nivell de tolerància al risc, les exposicions més apropiades a cada classe d'actiu financer segons les condicions que imperin en el mercat. Per la seva naturalesa, no és adequat per a inversions amb un horitzó inferior als tres anys.

Té una gestió activa i flexible amb un rang d'exposició a renda variable d'entre el 0% al 30% del patrimoni. La inversió en renda fixa inverteix un mínim del 90% en actius amb qualitat creditícia alta i un màxim del 10% en actius de baixa qualitat (inclòs un 5% d'actius sense qualificació).

Quality Inversión Conservadora pot invertir en qualsevol mercat i en qualsevol tipus d'actiu de renda fixa o variable (accions, bons, pagarés, índexs, instruments derivats…) emesos en diferents monedes.
Bàner central Bàner central
Cercador de fons
Coneix el catàleg de fons d'inversió de BBVA.

Quality Inversión Moderada, el número 2

El segon fons d'inversió amb més volum de diners captat també el gestiona BBVA Asset Management. Es tracta de Quality Inversión Moderada, que el març de 2018 superava els 6.600 milions d'euros gestionats.

Creixement d'altres fons de distribució d'actius

Igual que Quality Inversión Conservadora, altres fons de distribució d'actius estan creixent en resposta al seu caràcter global i diversificat i gràcies a la seva capacitat per atendre necessitats.

Així, doncs, podem veure el cas de BBVA El meu objectiu, una gamma adequada quan el perfil de risc no és el que condiciona les decisions d'inversió, sinó la meta o l'objectiu que s'ha marcat l'inversor per a l'estalvi. 

CTA subinici fons CTA subinici fons
Fons d'inversió - També et podria interessar Fons d'inversió - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Coneix les característiques, la tipologia i la descripció del que coneixem com a actius financers.
  • T'expliquem com funcionen els fons d'inversió i tot el que necessites saber per invertir els teus diners.
  • Risc reduït i rendibilitat coneguda per endavant són dues de les característiques de la inversió en renda fixa.
Fons d'inversió - Eines Fons d'inversió - Eines

Eines de fons d'inversió

  • El simulador de fons d'inversió de BBVA t'ajuda a conèixer la rendibilitat que podràs aconseguir amb els teus estalvis.
  • No saps quin fons d'inversió s'adapta millor a les teves necessitats? El nostre comparador t'ajudarà a triar la millor opció.
  • Troba el millor fons d'inversió on invertir els teus estalvis i comença a rendibilitzar els teus diners.
  • Calcula la rendibilitat d'una inversió d'una manera ràpida i senzilla amb la calculadora que posem al teu abast.