Avantatges d'obrir un compte bancari per a joves a BBVA

Et comptem quins són els avantatges del Compte Jove BBVA.
Ningú va dir que ser jove fora fàcil, i més a l'hora d'obrir un compte bancari. Tanmateix, sí és més senzill que en temps passats gràcies a BBVA i el nou compte dissenyada especialment per a ells. A continuació, et comptem quins són tots els avantatges del Compte Jove BBVA.
Top Compte Jove - ISIC Top Compte Jove - ISIC

Compte Jove BBVA

Aconsegueix el Carnet Internacional d'Estudiant ISIC gratis durant 12 mesos

Requisits per obrir el Compte Jove BBVA

L'únic requisit per obrir un Compte Jove BBVA és tenir una persona d'entre 18 i 29 anys.

Sense les comissions habituals

Si tens entre 18 i 21 anys no hauràs de pagar comissions d'administració i manteniment del compte ni d'emissió i manteniment de la targeta de dèbit. I si tens entre 21 i 29, estaràs exempt de pagar aquestes comissions si utilitzes la teva targeta una vegada al mes. Els titulars de la targeta podran retirar efectiu a dèbit de forma totalment gratuïta en la xarxa de més de 6.000 caixers de BBVA que es poden trobar per tot el territori nacional. Finalment, tampoc no existeixen comissions per fer transferències en línia dins l'Espai Econòmic Europeu.

El procés per obrir el compte

El procés d'alta del Compte Jove BBVA està pensat perquè es faci de forma ràpida i senzilla des de l'app o el web de BBVA sense que sigui necessari acudir a una oficina. Des d'Internet o l'app, el procés es fa pujant una fotografia des del dispositiu mòbil i completant uns senzills passos que permeten al client contractar i disposar del seu compte ràpidament.

La millor app de banca del món

Amb el Compte Jove BBVA, els titulars tenen accés a l'app de BBVA, considerada per Forrester la millor app de banca del món en els últims tres anys. Gràcies a aquesta aplicació, poden gestionar de forma eficaç i intuïtiva els seus comptes i targetes. Així mateix, amb l'objectiu d'oferir majors garanties de seguretat als clients, l'app incorpora un interruptor mitjançant el qual els usuaris poden activar i desactivar les seves targetes en el moment que vulguin. A més, a fi que el control de despeses sigui una realitat, l'app dona la possibilitat de marcar límits de despesa per evitar que se superi el pressupost que s'hagi definit.

Finalment, cal mencionar que l'app de BBVA ofereix la facilitat de poder retirar diners del caixer automàtic des del mateix dispositiu mòbil en el moment en què l'usuari el necessiti, sense que segueixi sent necessari que porti amb ell la seva targeta en tot moment.

Center Compte Jove - ISIC Center Compte Jove - ISIC

Aconsegueix el teu Carnet ISIC gratis durant 12 mesos

Descobreix el Compte Jove BBVA

Targeta ISIC

La contractació del Compte Jove BBVA inclou, per a tots els nous clients, la possibilitat de subscriure's a la targeta ISIC de forma totalment gratuïta durant el primer any. Es tracta del carnet d'estudiants més usat en tot el món, el qual dona accés als seus usuaris a una àmplia gamma de descomptes i ofertes en 135 països del món, per la qual cosa no només resulta una gran avantatge al país de residència sinó que s'ha convertit en el millor aliat per abaratir costos en els viatges de molts estudiants.

Gràcies una xarxa de més de 40.000 empreses col·laboradores, entre els quals s'inclouen grans marques a l'àmbit nacional i internacional, els seus usuaris poden gaudir de més 150.000 descomptes i serveis especials en transport (autobusos, trens i aerolínies), allotjament de vacances, restauració, oci i cultura (teatre, museus, monuments, concerts o festivals).

Si vols conèixer tots els beneficis del Compte Jove BBVA, o si desitges contractar-la, pots fer-ho de forma ràpida i senzilla des de bbva.es o utilitzant la nostra app.

CTA Compte Jove - ISIC CTA Compte Jove - ISIC