Com puc sol·licitar la targeta ISIC contractant el Compte Jove a BBVA

Aconsegueix el doble d'avantatges amb només contractar el teu compte.
A BBVA hem creat una gamma de productes per a joves i estudiants que pretenen donar resposta a les seves necessitats reals. Amb aquest objectiu, hem decidit incorporar al nostre Compte Jove BBVA el carnet d'estudiants amb major reconeixement internacional: el carnet ISIC. En aquest article explicarem pas a pas com contractar aquest compte per gaudir de manera gratuïta d'aquest carnet durant tot un any.
Top Compte Jove - ISIC Top Compte Jove - ISIC

Compte Jove BBVA

Aconsegueix el Carnet Internacional d'Estudiant ISIC gratis durant 12 mesos

Requisits per aconseguir una targeta ISIC amb BBVA

Per contractar el Compte Jove de BBVA és necessari tenir entre 18 i 29 anys i ser nou client de BBVA.

Abans de començar

Al tractar-se d'una promoció per a clients nous, el procés de contractació del compte servirà també per donar d'alta a l'usuari a BBVA. Existeixen dues formes de fer-ho: utilitzant l'app mòbil o a través de bbva.es

Tant des de l'aplicació com a través del web, i abans de començar el procés, és necessari seleccionar l'opció de “Fes-te client”. A continuació, cal cercar l'apartat del Compte Jove BBVA i seleccionar novament la mateixa opció. L'aplicació mostrarà un avís explicant tot el que es necessites per portar acabo el procés.

Com contractar el Compte Jove BBVA?

A l'entrar en ‘Fes-te Client’ (situat en part superior dreta), selecciona el Compte Jove BBVA utilitzant el botó de ‘Fes-te Client’, el qual dona accés a les indicacions a seguir per iniciar el procés de contractació, el qual consta dels següents passos:
  • Seleccionar el número de titulars: el Compte Jove pot comptar amb fins a dos titulars, així que el contractant ha d'indicar les seves preferències, sempre recordant que ambdós han de ser nous clients de BBVA.
  • Introduir les dades per registrar-se com usuari: en el web i l'aplicació de BBVA s'utilitza el DNI o NIE/TIE (amb lletra i sense espais) com usuari. Per tant, en aquest pas, el contractant haurà de proporcionar aquesta informació i establir una contrasenya.
  • Identificar-se: BBVA ofereix diferents possibilitats d'identificació, sent possible enviar una fotografia del DNI, utilitzar el número d'algun compte en un altre banc o fer una videotrucada.
  • Completar les dades: a més de la informació anterior, són necessaris totes les dades personals del titular per contractar el compte, així com el seu domicili fiscal i les seves dades econòmiques.
  • Signar: per formalitzar l'alta del compte s'han de signar els contractes corresponents. BBVA utilitza un sistema per SMS mitjançant el qual s'envia un codi al contractant per evitar paperassa innecessari i el desplaçament del sol·licitant fins a una de les oficines.

Com obtenir la targeta ISIC?

La targeta ISIC s'obté simplement amb contractar el Compte Jove BBVA, i és gratuïta per a tots els nous clients durantes els primers 12 mesos. A més dels passos anteriors, només farà falta validar l'adreça electrònica de l'usuari. Existeixen dues formes de fer-ho:

  • En el perfil del titular dins l'Àrea privada del web de bbva.es.
  • En el perfil del titular dins l'app de BBVA.

La targeta ISIC tindrà un format virtual, així que també serà possible gestionar qualsevol preferència des del mòbil amb l'aplicació d'ISIC.

Center Compte Jove - ISIC Center Compte Jove - ISIC

Aconsegueix el teu Carnet ISIC gratis durant 12 mesos

Descobreix el Compte Jove BBVA

Gaudir dels avantatges

El Compte Jove BBVA és idònia per a qualsevol estudiant. Els motius? En primer lloc, no requereix la domiciliació de cap nòmina o rebut i, per als menors de 21 anys, tampoc no té comissions d'administració i manteniment. Aquells que superin aquesta edat, també podran estalviar-se ambdues comissions si utilitzen la targeta associada al compte una vegada al mes. 

Per si fora poc, a aquests avantatges se sumen les de la targeta ISIC, gratuïta per a nous clients durant els primers 12 mesos. Amb ella, els estudiants gaudeixen d'una acreditació internacional, reconeguda per la UNESCO, que els dona accés a descomptes exclusius en tot el món.

No esperis més per gaudir del compte més còmoda i actual juntament amb les millors ofertes de la targeta ISIC. Visita bbva.es o baixada l'aplicació de BBVA per contractar el teu Compte Jove BBVA avui mateix.

CTA Compte Jove - ISIC CTA Compte Jove - ISIC