Carnet ISIC i els seus descomptes: on puc estalviar?

Descobreix tots els avantatges d'aquest carnet internacional per a estudiants.
Són molts els beneficis associats a ser estudiant, però, una vegada fora de l'àmbit nacional, no sempre és fàcil acreditar que es té dret a ells. El reconeixement internacional que té el carnet ISIC acaba amb aquestes limitacions, i, a més, compta amb el suport d'una associació compromesa amb oferir les millors avantatges als seus usuaris. Si vols descobrir totes les possibilitats que t'ofereix ISIC amb els seus descomptes, segueix llegint.
Top Compte Jove - ISIC Top Compte Jove - ISIC

Compte Jove BBVA

Aconsegueix el Carnet Internacional d'Estudiant ISIC gratis durant 12 mesos

En què consisteix el carnet ISIC?

El carnet ISIC és una eina d'identificació realment útil per als estudiants de tot el món. El seu nom degut a les sigles d'“International Student Identity Card”, que en espanyol significa “Carnet internacional d'estudiant”. Són més de 135 països els que reconeixen aquesta acreditació i existeixen més de 155.000 descomptes vinculats a la mateixa.

Aquest carnet va ser creat per l'Associació ISIC i, avui dia, compta amb el reconeixement de la UNESCO. Està disponible en dos formats: un físic i un altre digital (mitjançant l'ús d'una aplicació mòbil). També és possible sol·licitar-ho de manera presencial en algun dels punts de venda o adquirir-ho en línia en la pàgina web d'ISIC. Per a qualsevol de les dues opcions, el preu és d'11€ per un any (més uns possibles despeses d'emissió), a Espanya.

Avantatges de mobilitat

El caràcter internacional del carnet ISIC no només degut al seu reconeixement global, sinó també al seu èmfasi en la mobilitat dels estudiants. Aquest interès es tradueix en una àmplia gamma de descomptes i una completa assegurança de viatge.

Aquells que estan relacionats amb la mobilitat es destinen tant a trajectes nacionals com internacionals en pràcticament qualsevol mitjà de transport . Els estudiants poden viatjar amb tren i autobús al millor preu gràcies a la col·laboració d'ISIC amb Renfe, Interrail, Eurail, Alsa i Avança, entre altres companyies. Existeixen, així mateix, diverses aerolínies de tot el món que ofereixen als usuaris d'ISIC descomptes exclusius. Finalment, les ofertes d'empreses de lloguer de vehicles i VTC també posen a disposició dels usuaris la possibilitat moure's amb cotxe.

Per als viatges internacionals, els usuaris del carnet ISIC poden contractar també una assegurança de viatge. ISIC Assegurança està disponible per contractar en el moment en què se sol·licita el carnet o en qualsevol moment posterior. Les cobertures de l'assegurança inclouen prestacions d'equipatge, accidents, hospitalització i reemborsament de despeses mèdiques, responsabilitat civil privada i assistència durant les 24 hores del dia.

Descomptes en turisme

Una vegada en el seu destí, els estudiants amb un carnet ISIC podran accedir a descomptes increïbles d'allotjament i turisme. L'allotjament sol ser un dels principals despeses associades a qualsevol viatge, així que ISIC s'ha assegurat d'aconseguir col·laboradors en el sector per facilitar els viatges i estades d'estudi dels seus usuaris, per exemple, a través dels seus acords de col·laboració amb els principals albergs juvenils d'Espanya i Hostelling International.

El turisme és, a més, una font única de coneixement: no hi ha millor manera de xopar-se de la història i cultura d'uns altres llocs que visitar els seus museus, monuments i centres d'art. Com és lògic, a l'Associació ISIC no se li ha escapat aquest detall i també compta amb ofertes en aquest àmbit.

Descomptes d'oci

Oci i cultura van de la mà, per la qual cosa el carnet ISIC tampoc no podia deixar fora dels seus descomptes el cinema, el teatre, la música, l'esport o la televisió: els usuaris pot obtenir des de rebaixes en les entrades fins a preus especials en plataformes de streaming com Spotify o HBO.

Dins aquesta categoria, els titulars d'un carnet ISIC també podran gaudir d'ofertes úniques en parcs d'atraccions, zoològics i estacions d'esquí, entre d'altres.

Center Compte Jove - ISIC Center Compte Jove - ISIC

Aconsegueix el teu Carnet ISIC gratis durant 12 mesos

Descobreix el Compte Jove BBVA

Descomptes en compres

Totes les compres poden resultar més assequibles si es fan amb aquest carnet. L'Associació ISIC disposa d'acords amb establiments físics i digitals perquè els usuaris puguin comprar al millor preu. Això suposa una gran avantatge a l'hora d'obtenir productes de qualitat de cara als estudis, ja que aquesta llista conté diferents botigues i marques de llibres, material de papereria, tecnologia o electrònica que són de gran utilitat per a qualsevol estudiant, via descomptes en marques tan conegudes com Apple, HP, Adobe o Fnac.

Tanmateix, també hi ha ofertes en botigues de roba, accessoris, llar o productes de salut i bellesa, així com en plataformes de compravenda en línia com Amazon, eBay o Zalando.

Descomptes en restauració i serveis

Atès que l'alimentació també és fonamental, a més que no hi ha millor forma de descobrir noves cultures que a través de la seva gastronomia, els descomptes d'ISIC inclouen nombrosos establiments de restauració. Aquestes ofertes comprenen tot tipus de formats: des de bars i cafeteries tradicionals fins a grans cadenes de restaurants com VIPS, Burger King, McDonald’s, Subway, Hard Rock, Cafè, Telepizza, Domino’s.

Així mateix, els estudiants s'enfronten a moltes altres necessitats al seu dia a dia: fer tràmits bancaris, reparar el seu cotxe, fer-se una revisió mèdica, fotocopiar d'apunts, etc. Per això, també existeixen descomptes enfocats a aquest tipus de serveis dins les prestacions del carnet ISIC.

A BBVA volem que puguis gaudir de totes aquests avantatges sumades a les comoditats d'una banca dinàmica i actual com la que t'oferim. Per aquesta raó, en contractar el nostre Compte Jove BBVA, i si ets nou client, podràs accedir a aquest carnet d'estudiant de manera gratuïta durant un any. Visita bbva.es o la nostra app per contractar el compte i gaudeix del carnet ISIC i els seus descomptes gràcies a BBVA.

CTA Compte Jove - ISIC CTA Compte Jove - ISIC