Beneficis de la targeta ISIC (Carnet Internacional d'Estudiant) en els teus viatges

Descobreix tots els avantatges que et porta aquesta targeta per treure el màxim profit als teus viatges.
La targeta ISIC és el carnet d'estudiants internacional amb el major nombre de subscriptors del món. A més, està reconeguda per la UNESCO, el que brinda a la seva comunitat, formada per més de 12 milions d'estudiants de països de tot el globus, una àmplia gamma de descomptes en ofertes culturals en 135 països. A continuació, et comptem quins són els seus principals avantatges i com pots treure-li partit als teus viatges gràcies a una xarxa de més de 40.000 empreses col·laboradores i més de 150.000 descomptes.
Top Compte Jove - ISIC Top Compte Jove - ISIC

Compte Jove BBVA

Aconsegueix el Carnet Internacional d'Estudiant ISIC gratis durant 12 mesos

Els descomptes que ofereix la targeta ISIC

El gran ventall de descomptes que ofereix la targeta en la majoria dels països del món fa que els seus titulars puguin abaratir costos en el seu destí, de manera que viatjar els resulti molt més econòmic i fàcil. Des de rebaixes en transport o allotjament a preus més reduïts en cultura i restauració, es poden trobar ofertes de les millors marques en tots els serveis o productes més consumits durant qualsevol estada a l'estranger.

  • Transport: es pot accedir a descomptes tant si ens desplacem per carretera, Alsa per al territori espanyol o Eurolines per a la resta d'Europa, com si el fem en transport ferroviari, Renfe o Interrail, fet que permet recórrer Europa a un preu reduït. A més, la targeta ISIC compta amb algunes de les principals aerolínies com a col·laboradores ―Emirates, Brussels Airlines o Iberia―, oferint als seus subscriptors descomptes de fins a un 20% en ofertes especials per a joves per volar a qualsevol punt d'Europa o del món. La targeta també facilita el transport al lloc de destí gràcies a les ofertes de companyies com Car2go, una solució de lloguer de cotxes elèctrics per minuts o hores present en diverses capitals europees, o empreses de lloguer de cotxes per dies com Europcar o Sixt.
  • Allotjament: en temes de mobilitat tant per estudis com per oci, ISIC té acords amb empreses com booking.com i unes altres plataformes per a la cerca d'allotjament de vacances formen part del conjunt de companyies col·laboradores. També es poden trobar ofertes d'allotjament al lloc de destí. 
  • Cultura i oci: els membres de la comunitat ISIC tenen accés a una àmplia gamma d'ofertes per aprofitar al màxim els plans culturals i d'oci durant les seves vacances; existeixen descomptes en grups de restauració com Hard Rock Cafè, Subway, Burger King o Tac Bell, entrades amb preu reduït i tarifes especials en els museus més importants que són patrimoni cultural de la UNESCO, a més d'en nombrosos centres d'art, monuments, cinemes i festivals repartits per tot el món.
  • Entreteniment: ISIC tampoc no ha descuidat aquesta àrea, imprescindible per gaudir del trajecte de qualsevol viatge. D'aquesta manera, es pot accedir a una oferta il·limitada de música amb Spotify Premium a la meitat de preu, descomptes de fins al 50% en la targeta de soci de Fnac o una quota reduïda en HBO durant uns mesos.
Center Compte Jove - ISIC Center Compte Jove - ISIC

Aconsegueix el teu Carnet ISIC gratis durant 12 mesos

Descobreix el Compte Jove BBVA

Obre el teu Compte Jove BBVA i treu-li el màxim profit amb ISIC

A BBVA podràs comptar amb tots els avantatges de la targeta ISIC en obrir el Compte Jove BBVA. Una vegada la contractis, podràs sol·licitar-la fàcilment a través d'Internet o de la nostra app, sent gratuïta durant els primers 12 mesos si ets nou client. A BBVA volem que espremis la teva joventut al màxim i et portem totes les solucions d'estalvi que necessites per fer-ho possible. Entra en bbva.es o en la nostra app i descobreix tots els avantatges que tenim preparades per a tu.
CTA Compte Jove - ISIC CTA Compte Jove - ISIC