Així és el carnet ISIC per a estudiants

Ser estudiant té moltes més avantatges quan comptes amb el suport d'una associació internacional.
La formació i el desenvolupament acadèmic de les persones és un dels aspectes que poden contribuir a la millora de la nostra societat. Per aquesta raó, les iniciatives per promoure el seu reconeixement i suport són beneficioses perquè puguin treure un millor profit a la seva educació. L'objectiu del carnet ISIC és precisament aquest: permetre als estudiants identificar-se com a tal allà on vagin per gaudir de diferents avantatges que facilitin la seva activitat i afavoreixin la seva evolució. En aquest article t'expliquem en detall en què consisteix aquest carnet internacional, així com els beneficis que brinda.
Top Compte Jove - ISIC Top Compte Jove - ISIC

Compte Jove BBVA

Aconsegueix el Carnet Internacional d'Estudiant ISIC gratis durant 12 mesos

Què és el carnet ISIC?

ISIC són les sigles d'“International Student Identity Card” (carnet internacional d'estudiant): un document personal que permet certificar la condició d'estudiant del titular en més de 135 països, vinculat a una xarxa de 150.000 ofertes i descomptes per a estudiants en cultura, allotjament, restauració i molt més. Es tracta, per tant, d'una eina molt útil per a qualsevol estudiant tant dins com fora d'Espanya, ja que serveix com identificació en diferents centres educatius del món i en establiments associats que ofereixen descomptes.

El carnet està disponible en format físic, però també és possible utilitzar-ho en format digital gràcies a una aplicació mòbil. Si aquest és el cas, l'usuari només ha de baixar l'app, registrar-se i introduir el número del seu carnet ISIC.

Des de la seva fundació el 1953, l'objectiu de l'Associació ISIC ha estat actuar com punt de contacte entre estudiants, docents, universitats, centres d'estudis, empreses, organitzacions i institucions. Encara que en un principi eren diferents unions d'estudiants de Noruega, Holanda i Dinamarca les que participaven en l'associació, des de 1968 compta amb el suport de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO), el que va atorgar un caràcter més oficial i internacional a aquest carnet d'estudiants. A Espanya, tanmateix, aquest carnet és encara força recent, ja que l'activitat d'ISIC al país no es va consolidar fins a l'any 2012.

Qui pot sol·licitar un carnet ISIC?

Tal com el seu propi nom indica, el principal requisit per obtenir aquest carnet és ser estudiant. No existeix cap límit d'edat ni està enfocat a una etapa educativa concreta, per la qual cosa, sempre que l'interessat estigui estudiant, podrà gaudir d'aquest servei i els seus avantatges. El que sí que ha de fer en el moment de la sol·licitud és acreditar aquesta formació mitjançant una matrícula acadèmica o algun altre justificant.

El tràmit de sol·licitud està disponible en la pàgina web d'ISIC i el sol·licitant ha d'assumir una quota d'11€ per gaudir del carnet durant un any des de la data d'emissió.

Quins són els avantatges de comptar amb un carnet ISIC?

El seu principal avantatge és que permet al titular accedir a una gran varietat de descomptes en tot el món. Moltes organitzacions i institucions, especialment aquelles que són públiques o de caràcter cultural, compten amb un preu especial per a estudiants, per la qual cosa simplement disposar d'un document que acrediti que el portador està cursant alguna formació serveix per accedir a aquests preus reduïts, en comerços tan coneguts com per exemple Apple, Renfe, Zalando, amazon, Spotify, entre d'altres.

No obstant això, ISIC treballa de manera constant per crear noves col·laboracions amb diferents entitats, marques i establiments de tot el globus perquè els usuaris del seu carnet puguin gaudir de descomptes independentment d'on es trobin. Avui dia, són ja més de 155.000 els que s'ofereixen en transport, restaurants, cinemes i botigues, entre molts altres .

A més, el carnet ISIC destaca per les seves facilitats pel que fa a la mobilitat. No només els descomptes en transport afavoreixen als estudiants el seu desplaçament, sinó que ISIC també ofereix una assegurança de viatge a l'estranger i assessorament al país de destí amb la sol·licitud del carnet.

Center Compte Jove - ISIC Center Compte Jove - ISIC

Aconsegueix el teu Carnet ISIC gratis durant 12 mesos

Descobreix el Compte Jove BBVA

Compte Jove BBVA i carnet ISIC

A BBVA també volem fer més senzilla la vida dels estudiants. Per això, a més d'adaptar els nostres serveis a les seves necessitats, hem decidit incorporar a un dels nostres millors productes l'obtenció del carnet ISIC. Amb la contractació del nostre Compte Jove BBVA, els nous clients que tinguin entre 18 i 29 anys podran aconseguir-ho de manera gratuïta durant el primer any.

Més enllà dels avantatges d'ISIC, el Compte Jove BBVA ofereix tota la flexibilitat que necessiten els joves per disposar del seu diners: sense comissions ni necessitat de domiciliar rebuts o nòmines per accedir als serveis. A tot això se suma una aplicació mòbil dissenyada perquè totes les transaccions bancàries siguin còmodes i senzilles.

Ara que el coneixes, treu partit a la teva etapa estudiantil gràcies a BBVA. Consulta les condicions del nostre Compte Jove BBVA en bbva.es o en la nostra app. Podràs contractar aquest compte fàcilment de forma en línia per gaudir dels seus beneficis des del primer dia. 

CTA Compte Jove - ISIC CTA Compte Jove - ISIC