Control total d'informació financera de la teva empresa amb BBVA One View

Amb aquest servei d'agregació bancària es té una visió ràpida dels comptes d'un negoci
Un dels objectius principals de BBVA és oferir als negocis les millors eines i solucions per facilitar-ne la gestió i obtenir la millor informació financera de la seva empresa. Per a això s'ha creat la funcionalitat One View*, una solució per poder veure els moviments de tots els teus bancs des de BBVA. Mitjançant aquest agregador bancari, pots afegir comptes, comptes de crèdit i targetes, tant de BBVA com d'altres entitats financeres. I, sempre, amb els màxims nivells de seguretat.
Bàner superior One View Bàner superior One View
BBVA One View
Fes els pagaments de la teva empresa des dels teus uns altres bancs sense sortir de BBVA.

Com funciona One View?

Utilitzar aquesta eina i tenir ràpidament el detall de la informació financera de la teva empresa és ben senzill. Tens més de vuitanta entitats financeres disponibles per agregar comptes, targetes i altres productes financers a OneView i poder controlar les finances del teu negoci de la manera més simple. Una vegada connectats els productes de les diverses entitats financeres, tindràs una visió còmoda i multientitat de tots els comptes i la resta de productes. Es pot accedir al detall de cadascun i consultar càrrecs, moviments, etc. Perquè et resulti més fàcil treballar amb les teves dades, One View et classificarà els moviments en categories que podràs reclassificar per adaptar-les a la teva empresa. A l'apartat d'ingressos i despeses, pots establir objectius per categories i analitzar-ne l'evolució en el temps. A més, es pot exportar la informació en diversos formats i, a través de l'anàlisi de tresoreria, visualitzar la teva posició global i veure com ha evolucionat.
D'altra banda, si treballes en un grup empresarial, One View t'ofereix una visió per cada empresa, a més de vistes agregades de la situació financera del grup.
Bàner Central One View Bàner Central One View
Vas d'un banc a un altre per pagar als teus proveïdors
Simplifica! Fes els pagaments de la teva empresa sense sortir de BBVA.

Avisos i ordres de pagament

BBVA One View t'informa d'esdeveniments rellevants que hi ha als teus comptes, com un descobert al compte, i et permet resoldre'ls ràpidament. A més, l'eina permet emetre transferències individuals des de comptes de BBVA i, gràcies al seu motor intel·ligent, recomana la millor opció de pagament en cada cas en funció de les preferències del client i les dades de la transacció (compte de destinació, import, moment del dia o comissions). El pagament es tramitarà signant l'operació amb el token de BBVA Net Cash.

Gràcies a aquesta funcionalitat, pots obtenir ràpidament la informació financera de la teva empresa i prendre millors decisions de gestió.

Fes els pagaments de la teva empresa des dels teus uns altres bancs sense sortir de BBVA

Tant si la teva empresa és gran com petita, assegurança que treballes amb més d'un banc. Per això, a BBVA intentem facilitar-te el dia a dia amb BBVA One View. Una eina amb què a més de tenir una visió global dels teus diferents bancs, ara també et permet fer els pagaments de la teva empresa des dels teus uns altres bancs sense sortir de BBVA**.

  • De manera àgil i senzilla: tria un dels teus comptes agregades, completa les dades de beneficiari, import i concepte i llest, s'haurà iniciat el pagament. El banc que rebi l'ordre des de BBVA executarà la transferència. El justificant de l'operació el podràs baixar directament, així es va acabar haver d'anar d'un banc a un altre.
  • Segur: les teves claus sempre seran teves. Des de BBVA només et demanarem les claus dels teus uns altres bancs en el moment de l'agregació. Després, per iniciar pagaments, les claus només te les demanaran els teus uns altres bancs.
  • Sense comissions: no et cobrarem cap comissió per aquest servei. Només pagaràs el que el teu un altre banc et coure habitualment per les transferències estàndards i immediates.
  • I moltes més funcionalitats: a més de fer les operacions, podràs veure l'històric de pagaments ordenats per data, els pagaments pendents de firma i cancel·lar els pagaments periòdics, etc.

Tot sense sortir de BBVA.

* BBVA One View és un servei d'informació de comptes i altres productes financers per a clients de BBVA. Més de 80 entitats financeres disponibles. Més informació de bbvaoneview.com

** L'iniciador de pagaments de BBVA One View està disponible per a les transferències des de CaixaBank, Santander, Popular, Bankinter, Unicaja i Bankia.

CTA One View CTA One View
Empreses - També et podria interessar Empreses - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem quins són els criteris per classificar a una empresa en funció de la mida que tingui.
  • T'expliquem com ajuden a establir els impostos que ha de pagar cada treballador en funció dels seus ingressos
  • T'expliquem tots els detalls que necessites saber sobre aquesta associació estratègica temporal.