Especialistes per a la teva empresa

Aquest grup d'experts pot oferir una ajuda molt important a la teva empresa
Quin finançament necessito per millorar les instal·lacions? Com he d'afrontar el procés d'internacionalització? Quina assegurança em convé més? Aquestes són algunes de les qüestions que qualsevol empresari es planteja en el seu dia a dia. Ho sabem bé perquè fa més de 20 anys que ajudem empreses. Ara, donem un pas més i posem a la seva disposició un equip d'experts compromesos a aconseguir que la seva empresa creixi.
Bàner superior Especialistes Empresa Bàner superior Especialistes Empresa
Experts per a empreses
Un equip d'especialistes que t'ajudarà en les àrees clau per a la teva empresa.
L'equip d'experts en empreses està format per 10 especialistes: un director de Relació que coordina i treballa en estreta relació amb els nou especialistes que l'ajudaran en la presa de decisions i en les estratègies financeres de l'empresa.

9 especialistes en àrees clau:

 • Especialista en comerç exterior: t'ajuda en tot el relacionat amb el procés d'internacionalització. Per exemple, triar el mitjà de pagament o cobrament més adequat o aportar solucions de finançament internacional.
 • Especialista en serveis transaccionals: et pot ajudar a treure el màxim partit a la teva banca en línia, per exemple, com fer cobraments i pagaments de manera diferent.
 • Especialista en banca d'inversió: coneix amb deteniment els mercats de bons, sortides a borsa… En definitiva, t'ajudarà a estructurar la millor alternativa de deute i capital segons l'estratègia de la teva empresa.
 • Especialista en mercats financers: et guia a l'hora de gestionar els diferents riscos financers a què pugui estar exposada la teva empresa.
Bàner central Especialistes Empreses Bàner central Especialistes Empreses
Treballa al costat d'un grup d'experts
I anticipa't a les necessitats del teu negoci.
 • Especialista en finançament a curt i llarg termini : encara que són dos especialistes diferents tenen un mateix objectiu: identificar la millor solució de finançament segons les característiques de la teva empresa.
 • Especialista en patrimonis: professional expert en la gestió de patrimonis que t'ajudarà amb un servei pròxim i personalitzat en l'assessorament global dels recursos de la teva empresa, des de la planificació patrimonial fins a la inversió financera.
 • Especialista en mitjans de pagament: t'ofereix les millors solucions digitals. A més, t'ajuda amb la gamma de targetes d'empresa.
 • Especialista en assegurances: el coneixement d'aquest expert en assegurances d'empresa t'ajuda a protegir el patrimoni de la teva companyia, les responsabilitats inherents i els teus empleats.
 • Especialista en expansió internacional: t'ofereix un director de relació per a les gestions diàries en qualsevol dels països on operem amb banques d'empreses.

Si tens una empresa amb una facturació de més de 5 MM tens a la teva disposició el teu propi equip d'experts. Informa't en Experts en empreses i aprofita una altra dels avantatges que BBVA posa a la teva disposició per fer-te la vida més fàcil.

CTA Empreses Especialista CTA Empreses Especialista
Empreses - També podria interessar-te Empreses - També podria interessar-te

També et podria interessar

 • T'expliquem quins són els criteris per classificar a una empresa en funció de la mida que tingui.
 • T'expliquem com ajuden a establir els impostos que ha de pagar cada treballador en funció dels seus ingressos
 • T'expliquem tots els detalls que necessites saber sobre aquesta associació estratègica temporal.