Beneficis de fer l'alta digital de la teva empresa a BBVA

Descobreix els avantatges de contractar un compte per al teu negoci sense haver d'acudir al banc.
El teu temps és or, i l'administració d'una empresa requereix atenció constant per part dels administradors. Per tant, quan es tracta d'obrir un compte, el que se cerca és que el procés sigui senzill i àgil. A BBVA volem estar a prop de les persones: som pioners en l'alta digital de particulars i ara volem facilitar la creació d'un compte bancari per a la teva empresa.
Top Alta En línia Empreses Top Alta En línia Empreses
Alta En línia Empreses
Estrena banc amb el Compte Negocis Benvinguda, sense comissions i alta 100% En línia.

Tot tràmit burocràtic porta el seu temps. Llargues cues en l'administració, munts de documentació sota el braç, errors en emplenar els papers, etc. Al llançament de l'alta digital de particulars fa tres anys, BBVA suma ara un servei en línia de creació de comptes per a empreses, convertint-se així en la primera entitat bancària nacional en impulsar un model de banca 100% digital. Aquesta es duu a terme a Internet, sense necessitat d'anar a l'oficina, i en pocs minuts! 

L'alta digital de BBVA és una opció fiable mitjançant la qual pots compartir les dades de la teva companyia de manera segura . Està avalada per la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT) (organisme emissor del certificat digital per a empreses necessari per fer l'alta). Ja són més de 650.000 empreses les que fan ús d'aquest certificat per simplificar el procés de documentació, el que sens dubte posa de manifest que la gestió digital és una opció més que atractiva per a clients corporatius que prefereixen administrar els seus negocis de forma còmoda i segura.

Com fer l'alta digital

Les empreses que desitgin gaudir dels avantatges de l'alta en línia necessiten complir amb els següents requisits: aportar el DNI de l'administrador únic o solidari de l'empresa i l'escriptura de constitució i poders de la mateixa, estar en possessió del certificat digital d'administrador únic i solidari de la FNMT i disposar d'un programa d'autofirma com l'emès pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. A partir d'aquí, el procés es duu a terme de manera completament telemàtica i en pocs minuts, gràcies a la tecnologia d'intel·ligència artificial aplicada als mecanismes d'extracció de dades que ha desenvolupat BBVA. Aquests permeten la recollida i verificació de les dades relatives a l'empresa de manera àgil i segura.

Una vegada que el compte ha estat creada, l'administrador pot començar a utilitzar-la utilitzant un codi d'empresa i unes claus d'usuari i contrasenya que li seran assignades.

Central Alta En línia Empreses Central Alta En línia Empreses
Vols estrenar banc per al teu negoci?
Fes-ho amb la nostra Alta En línia per a Empreses, sense comissions

Quins beneficis proporciona a les empreses?

BBVA ha estat escollit com el millor banc digital per a clients corporatius i institucionals a Espanya per la revista “Global Finance”, un reconeixement que s'ha de sens dubte a les estratègies de transformació digital adoptades per l'entitat. Aquesta transformació es reflecteix de la mateixa manera en particulars i empreses, amb innovacions com l'alta digital o les alternatives electròniques per a les empreses que desitgin fer els seus tràmits bancaris des de la comoditat d'Internet. Els compte en línia de BBVA és un exemple, permetent fer operacions en línia des del mateix moment de la seva creació i de manera 100% segura. Encara que es tracta de comptes digitals, hi ha la possibilitat de seleccionar una oficina per tenir un gestor de referència quan sigui necessari.

Uneix-te a nosaltres i comença a gaudir ja mateix dels avantatges del compte en línia per a empreses. Visita bbva.es i crea ràpidament el compte en línia de la teva empresa amb la nova alta digital de BBVA.

CTA Alta En línia Empreses CTA Alta En línia Empreses
Alta En línia Empreses - També podria interessar-te Alta En línia Empreses - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots obrir un compte per a la teva empresa a BBVA gràcies al nou servei d'Alta En línia.
  • El certificat digital permet fer les gestions administratives de la teva empresa de forma més còmoda i àgil.
  • T'expliquem com pots obrir el compte bancari de la teva empresa a través d'Internet en pocs minuts i de manera senzilla.