Ajuda les empreses mitjançant eines

Descobreix One View, l'agregador financer que ajuda les empreses a gestionar les seves finances des d'un sol lloc
Moltes empreses declaren que la gestió financera i de la seva tresoreria és una activitat que comporta molt esforç i inversió. Algunes fins i tot arriben a dir que aquesta activitat pot ocupar fins a dues hores cada dia. Per aquesta raó, una gestió eficient i efectiva d'aquests departaments pot permetre a una empresa alliberar recursos i temps per ser més productiva. En aquest article, t'expliquem quines són les eines d'ajuda a empreses amb les quals fer de la gestió de la teva companyia una cosa molt senzilla.
Bàner superior One View Bàner superior One View
BBVA One View
Fes els pagaments de la teva empresa des dels teus uns altres bancs sense sortir de BBVA.

Eines de gestió per a empreses

Els avenços tecnològics han permès desenvolupar una àmplia varietat d'eines amb les quals les empreses poden optimitzar els seus processos. Les eines més comunes en l'àmbit empresarial són:

  • Sistemes ERP: els sistemes de planificació de recursos empresarials s'han convertit en anys recents en una eina clau en la gestió de tota mena d'empreses. Aquests sistemes permeten la integració de la informació procedent de tota mena de processos i operacions dins una companyia, fet que suposa una optimització i millora de la presa de decisions.
  • Programa Business Intelligence: aquest software és una altra eina imprescindible en l'entorn empresarial. El business intelligence va un pas més enllà i permet a les empreses obtenir, analitzar i transformar tota mena d'informació per obtenir un avantatge competitiu.
  • Agregadors financers: els agregadors financers han estat l'última revolució pel que fa a eines empresarials. Aquests serveis permeten a les empreses gestionar tota la seva tresoreria i comptabilitat des d'un sol lloc, malgrat tenir comptes bancaris en diferents entitats.

Les dues primeres eines ja fa uns anys que estan implementades a la majoria d'empreses. L'última, tanmateix, ha estat una revolució recent, producte de canvis en la legislació europea relativa als mitjans de pagaments.

PS2D, la directiva europea en matèria de pagaments

És molt comú que un negoci, a mesura que creix en mida i operacions, gestioni les seves finances des de comptes diferents, i fins i tot des de comptes a diferents entitats bancàries. Fins que es va aprovar la directiva europea PS2D, relativa als serveis de pagament, reunir tota aquesta informació en un sol lloc no era senzill, per la qual cosa calia recórrer a mètodes més tradicionals per gestionar la situació financera d'una empresa.

L'objectiu d'aquesta directiva és augmentar la transparència, la competitivitat i la innovació en el sector financer, i la seva aprovació ha fet possible l'existència dels agregadors financers, ja que, gràcies a aquesta, els bancs estan obligats a cedir les dades dels seus clients a tercers (sempre que tinguin consentiment exprés d'aquests).

Bàner Central One View Bàner Central One View
Vas d'un banc a un altre per pagar als teus proveïdors
Simplifica! Fes els pagaments de la teva empresa sense sortir de BBVA.

One View: l'agregador financer de BBVA

One View és un agregador financer, un servei de comunicació que permet reunir en un sol lloc tota la informació pertinent a tots els comptes bancaris que són titularitat d'una empresa. One View proporciona una gran varietat d'avantatges, des de l'estalvi de temps o una facilitat més gran a l'hora de conciliar la comptabilitat de l'empresa, fins a noves funcionalitats intel·ligents, com el Recomanador de pagaments. Aquesta funcionalitat permet als usuaris d'One View descobrir quin és el millor mètode de pagament en funció de les circumstàncies: l'origen, la quantitat, el destí… i molts altres factors.

Com funciona One View?

Per accedir a tots els beneficis i avantatges que ofereix One View, només cal donar-se d'alta en el servei i completar el registre. És important destacar que aquest agregador financer només està disponible per a clients de BBVA que utilitzin Net Cash.

Amb One View, pots agregar la informació dels teus comptes de multitud d'entitats bancàries i triar quins comptes o targetes agregar en cada moment. Una vegada incorporada tota la informació, l'eina s'encarrega de classificar els moviments en funció d'una sèrie de categories que més endavant pots canviar per adaptar-les a les necessitats del teu negoci. One View també et permet crear alertes d'avís davant situacions crítiques i moments clau, o elaborar informes per fer un seguiment de tots els moviments en els comptes bancaris de la teva empresa.

Des de BBVA volem convidar-te a provar One View, el nostre agregador financer d'ajuda a empreses amb el qual podràs disposar de tota la informació que necessites en el moment més adequat. Recorda que per poder utilitzar One View la teva empresa ha de ser client de banca en línia Net Cash. Si vols obtenir tota la informació que necessites sobre One View, no dubtis a visitar bbvaoneview.com. Descobreix una nova forma de gestionar les finances de la teva empresa.

CTA One View CTA One View
Empreses - També et podria interessar Empreses - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem quins són els criteris per classificar a una empresa en funció de la mida que tingui.
  • T'expliquem com ajuden a establir els impostos que ha de pagar cada treballador en funció dels seus ingressos
  • T'expliquem tots els detalls que necessites saber sobre aquesta associació estratègica temporal.