Així és la nova alta en línia per a empreses de BBVA

Descobreix la manera més senzilla d'obrir un compte per a la teva empresa.
Fins a la data, l'obertura d'un compte bancari per part d'una empresa podia trigar fins a 15 dies en fer-se efectiva. Avui, i gràcies al nou servei d'alta en línia de BBVA, el temps pot arribar a reduir-se a només uns minuts. Una comoditat que s'obté gràcies a què el procés es fa íntegrament a través d'Internet i sense paperassa.
Top Alta En línia Empreses Top Alta En línia Empreses
Alta En línia Empreses
Estrena banc amb el Compte Negocis Benvinguda, sense comissions i alta 100% En línia.

Perquè una empresa es pugui fer-se client de BBVA de forma en línia, només necessitarà:

  • DNI de l'administrador únic o solidari.
  • Escriptures de constitució i poders.
  • Tenir instal·lat en el nostre ordinador el certificat digital d'administrador únic i solidari: l'emet la Fábrica Nacional de Moneda i Timbre (habitual identificador per a tràmits amb l'administració pública). De la seva mà, i mitjançant mecanismes avançats d'intel·ligència artificial dedicats al reconeixement i extracció d'informació de la documentació prèviament aportada, més de 650.000 empreses en tot Espanya (a prop del 60% de total) veuen simplificada la informació que han de facilitar per a aquesta alta en línia sense perdre els alts estàndards de seguretat que garanteix el banc. 
  • Programa d'autofirma: el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques ofereix un de caràcter públic que permet validar qualsevol document fàcilment. Simplement hem d'indicar quin és el document a signar i l'aplicació escull el format i l'aplica.

Després de fer l'alta en línia

Una vegada s'ha realitzat aquest procés, el client selecciona l'oficina que millor li ve, entre un ampli ventall d'opcions, totes elles adaptades a les seves necessitats. Tant si necessiten finançament per a l'empresa, actualitzar els seus TPV’s, contractar una assegurança o si decideixen expandir-se en l'àmbit internacional, tenim els productes adequats.

A més, i en cas de tenir algun dubte, poden resoldre-la bé consultant amb el seu gestor de pimes o bé acudint a la seva oficina de BBVA més pròxima.

Central Alta En línia Empreses Central Alta En línia Empreses
Vols estrenar banc per al teu negoci?
Fes-ho amb la nostra Alta En línia per a Empreses, sense comissions

Un pas endavant, però no l'últim

Amb la posada en marxa de l'alta en línia per a empreses, BBVA avança fermament cap a la implantació total de la banca digital per a clients, la qual va arrencar fa 3 anys amb el servei per a particulars. 
CTA Alta En línia Empreses CTA Alta En línia Empreses
2 - Alta En línia Empreses - També podria interessar-te 2 - Alta En línia Empreses - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • Descobreix els avantatges de contractar un compte per al teu negoci sense necessitat d'haver d'acudir a la teva oficina.
  • El certificat digital permet fer les gestions administratives de la teva empresa de forma més còmoda i àgil.
  • T'expliquem com pots obrir el compte bancari de la teva empresa a través d'Internet en pocs minuts i de manera senzilla.