El millor compte nòmina: quines característiques ha de tenir

Estalvia't les comissions i aprofita al màxim teu compte amb una nòmina: assabenta't de què és el que marca la diferència

El procés de “domiciliació” d'una nòmina consisteix en el traspàs automàtic del teu sou a un compte bancari o compte nòmina. El tràmit en si és senzill, ja que només cal que indiquis al teu ocupador on ha de traspassar els diners regularment. Ara bé, la destinació d'aquesta ordre permanent no s'ha de triar a la lleugera, sinó que val la pena fer-hi voltes i escollir el millor compte nòmina del mercat.

T'expliquem quant partit pots treure de la teva nòmina amb el compte adequat i, sobretot, per què val la pena optar per una institució de qualitat. Perquè, a més de permetre't gestionar els ingressos d'un treball remunerat, un compte nòmina també pot ser una eina per accedir a excel·lents productes bancaris.

Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Un compte nòmina, què ha d'oferir?

El més important d'un compte nòmina, sens dubte, és que no t'exigeixi comissions, ni d'administració ni de manteniment. Un compte nòmina, a més, t'ha de servir per estalviar-te qualsevol despesa d'emissió de xecs o de transferències i, el que és més important de tot, per obtenir de manera gratuïta una targeta de crèdit o de dèbit.

Un compte nòmina de qualitat, a més, ha de posar al teu servei les últimes eines per al control en línia dels teus comptes. No et conformis amb un avorrit portal web, intenta trobar una aplicació líder que serveixi per a alguna cosa més que controlar els comptes. Les apps d'última generació, per exemple, et permeten pagar amb el mòbil o disposar d'efectiu sense portar la targeta al damunt.

Tanmateix, perquè la tecnologia no ho és tot, no et deixis guiar només per ella per triar el teu compte nòmina. És cert que cada vegada fa menys falta anar al banc a fer paperassa de manera presencial, però… I si necessites un caixer? I què passarà el dia que hagis de signar una hipoteca? Per tant, confiar el dipòsit d'una nòmina a una institució assentada i de fàcil accés s'ha considerar a priori, sobretot si el que busques és el millor compte nòmina per a tu. A la llarga, hauràs d'anar algun dia al banc, i millor fer-ho de manera ràpida i senzilla.

En aquest sentit, per tant, un últim aspecte que també has de considerar és la teva situació personal. La nòmina serà la clau que t'obrirà la porta a futurs finançaments o a una hipoteca. Per tant, si estàs pensant comprar un pis o demanar un crèdit per a un cotxe, considera, abans de decantar-te per un o altre banc, si, a la llarga, et facilitarà aquests productes.

Els productes bancaris que acompanyen un compte nòmina, en aquest sentit, han d'encaixar amb tu en la recerca del millor compte; només així podràs tenir la certesa de començar a treballar amb la millor de les opcions disponibles.

La proposta de BBVA per a la teva nòmina

BBVA no exigeix als seus clients una nòmina per obrir un compte a la institució. Ara bé, el cert és que si cobres un sou o tens ingressos regulars i optes per BBVA per gestionar-los, n'obtindràs excel·lents condicions i avantatges.

El més important com a client de BBVA és que no hauràs de pagar despeses per tenir-hi un compte. A BBVA hem pensat en això i per això volem que cap client amb ingressos regulars hagi de pagar res pel seu compte, ni tan sols per a l'emissió de xecs, de remeses o de transferències, i molt menys per a l'obtenció d'una targeta de crèdit o de dèbit.

Les condicions per gaudir d'un compte sense comissions requereixen un mínim d'ingressos. Llavors, quin compte pot ser l'ideal per ingressar-hi la nòmina? Si estàs pensant en BBVA per ingressar el teu sou, potser t'interessa conèixer les particularitats del Compte Va Contigo o el Compte Jove (per a menors de 29 anys).

Complint les condicions d'aquest compte no pagaràs res i podràs fer les operacions més freqüents i, a més, beneficiar-te de tots els avantatges d'una institució com BBVA: atractius programes de finançament, línies de crèdit, hipoteques, targetes de crèdit, una xarxa de 6.000 caixers de BBVA, etc. I, tot això, des de qualsevol dispositiu (ordinador, tauleta tàctil o mòbil), ja que des de l'aplicació de BBVA podràs gestionar totes les operacions sense necessitat de sortir de casa.

Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions
En aquest sentit, per tant, BBVA compleix amb els que podem considerar els requisits més importants per fer d'un compte el millor compte nòmina. Si vols més informació sobre aquest producte, a l'apartat “Comptes i targetes” de bbva.es trobaràs tots els detalls sobre això. No deixis de fer-hi un cop d'ull per aconseguir el compte líder en el mercat!
CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També et podria interessar Comptes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes