Claus per estalviar molt més cada mes i arribar a la llibertat financera

Luis Pita t'explica com gestionar bé els diners per maximitzar l'estalvi

El meu nom és Luis Pita, tinc 39 anys i la meva llibertat financera és de 14 anys. És a dir, si avui deixés de treballar podria viure sense treballar fins al 2032.

He aconseguit tenir tanta llibertat financera sense fundar Facebook ni rebre una gran herència, simplement, gestionant bé els meus diners i aplicant una sèrie de claus que t'ensenyaré aquí.

Soc autor del llibre “Ten peor coche que tu vecino” (un dels llibres de finances personals més venuts a Espanya i Amèrica Llatina) i del blog Preahorro.com (amb més d'1 milió de lectors a tot el món).

La meva passió a la vida és ajudar a d'altres persones a tenir tanta llibertat financera com jo.

Les claus que aprendràs aquí t'ajudaran a:

  • Estalviar el 20% del teu salari cada mes sense esforç
  • Tenir molta més llibertat financera i aconseguir els teus objectius vitals

Tot el que et permetrà estalviar més

Tenir molta llibertat financera et permetrà:

1. Viure tota la vida sense atabalar-te pels diners i sense estrès

2. Treballar en el que t'apassiona

3. Llançar-te a complir els teus somnis amb un bon coixí financer

4. Agafar-te un any sabàtic quan el necessitis

5. Assegurar-te una jubilació daurada

6. Viure on et vingui de gust i a la casa dels teus somnis.

7. Tenir més èxit professional i aprofitar les oportunitats laborals sense por al fracàs

8. Viure sense hipoteques ni deutes

9. Ajudar la teva família i amics quan ho necessitin, assegurar el futur dels teus fills

10. Ser més feliç

En Jaime, un antic company de carrera, treballa com a director d'operacions d'una de les cadenes de supermercats més gran d'Espanya. Té un sou alt, condueix un Audi Q7 i té una casa en una urbanització de luxe. Podries pensar que la seva situació financera és immillorable.

La realitat és molt diferent. Té unes despeses enormes (hipoteca altíssima, escoles privades per als seus tres fills, clubs, sopars amb amics…), que es mengen el seu salari cada mes. Si es quedés sense feina o l'empresa per a la qual treballa tingués un problema, la seva vida s'ensorraria en poques setmanes. La seva llibertat financera no arriba a tres mesos. Per això en Jaime viu amb un nivell d'estrès brutal. Encara no ha fet 43 anys i ja ha tingut dos atacs de cor.

Cada persona necessita un nivell de tranquil·litat diferent. Tu decideixes quanta llibertat financera vols tenir. La meva recomanació és que construeixis com a mínim un coixí financer de 6 mesos. I, l'ideal, és que sigui superior a 5 anys.

7 claus per estalviar molt més i tenir llibertat financera

Ara que ja saps l'important que és tenir molta llibertat financera, t'ensenyaré 7 claus per estalviar molt més cada mes i assolir el nivell de llibertat financera que tu triïs. Cadascuna d'aquestes claus:

  • Està provada. Només el 2017, més de 16.000 persones les han posat en pràctica i han aconseguit un estalvi mensual mitjà per damunt del 20% del seu salari.
  • És fàcil de posar en pràctica. Hi ha milers de trucs per estalviar diners, però la majoria només et permeten estalviar uns quants euros al mes, o són complicats de posar en pràctica o demanen un esforç de voluntat titànic. Aquí aprendràs els trucs que et permeten estalviar de veritat, sense dependre de la teva força de voluntat.
  • És diferent del que fa la majoria de la gent i del que t'empeny a fer la societat actual.

Clau 1: Estalviar no funciona, el secret és preestalviar

Aviat disponible a Bconomy.
Comptes - També et podria interessar Comptes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes