Has de quedar-te a casa? Segueix endavant amb el teu dia a dia gràcies a la Banca En línia de BBVA

Descobreix les funcionalitats que facilitaran la teva operativa bancària.

L'expansió del coronavirus està fent que siguin moltes les persones que hagin de quedar-se a casa . Un fet a què hem d'adaptar-nos com més aviat millor i per a la qual cosa BBVA posa totes les seves eines a disposició dels seus clients de la mà de la seva Banca En línia. Aquesta els permetrà fer la seva operativa bancària diària amb total tranquil·litat.

Comprovar els últims moviments realitzats o el saldo del teu compte, fer qualsevol tipus de pagament o treure diners d'un caixer són alguns dels processos que, si ets client de BBVA, pots seguir fent de forma ràpida i senzilla a través de la nostra app (considerada per Forrester com la millor del sector bancari els tres últims anys) o des de bbva.es gràcies a les múltiples funcionalitats de la seva Banca En línia. I si no ets client, pots aprofitar ambdues plataformes per a la contractació de productes com, per exemple, un compte bancari, podent-se obrir un Compte Online sense Comissions (també per a 2 titulars) en menys de 10 minuts sense moure't de casa, la qual estarà operativa des del primer moment. 

En aquest article expliquem tot el que es pot fer sense moure't de casa, gràcies a la nostra Banca En línia.

Funcionalitats app Top Funcionalitats app Top
Opera estiguis on estiguis
Contracta el teu Compte Online sense Comissions ni Condicions en només 10 minuts

Avantatges d'utilitzar la nostra Banca En línia

Com hem comentat prèviament, BBVA permet als seus clients desenvolupar tota la seva operativa bancària a través de bbva.es o l'app de BBVA. Això inclou des de la contractació de productes fins a la realització dels seus processos diaris, aquests últims de la mà de les múltiples eines que componen la seva Banca En línia. Aquesta permet:

Pagar amb el mòbil sempre que es vulgui

Una de les accions més habituals del dia a dia és el pagament un producte o un servei. Els hi ha més immediats, com el del menjar adquirida en un supermercat, o aquells que es tenen domiciliats com els rebuts de la llum, el gas o l'aigua o, també, la subscripció a una plataforma de continguts. Sigui qual fos el cas, amb la Banca En línia de BBVA es podran abonar tots ells de manera senzilla i ràpida des del mòbil, sense necessitat de sortir del domicili.

Envíar diners quan es necessiti

Si el que es necessita és pagar la part del regal que a un li correspon, o d'un viatge que es farà en grup, i no es pot fer en mà, BBVA disposa de diverses funcionalitats que ajudaran a solucionar el problema. Es pot enviar els diners a un tercer des de Bizum, amb només associar el número de telèfon a un compte, BBVA Cashup, utilitzant l'app de missatgeria instantània habitual, o mitjançant el servei d'Efectiu mòbil el qual permet enviar diners a qui es desitgi (fins i tot a un mateix) i que el destinatari el retiri en qualsevol dels nostres 6.000 caixers.

Contactar amb BBVA si es tenen dubtes

Si volen fer una operació i tenen dubtes, els nostres clients no necessiten acudir a la seva oficina per resoldre-les.  El motiu? BBVA ha posat a la seva disposició diferents vies per les quals comunicar-se amb el seu gestor a través del mòbil. Des de la seva app de BBVA poden accedir a BBVA Chatbots, la qual els permet utilitzar serveis de missatgeria com a Facebook Messenger o Telegram per consultar el teu saldo o on està el caixer més pròxim, o Les meves Converses, espai assegurança i privat perquè parlin directament amb el seu gestor.

Funcionalitats app Central Funcionalitats app Central
Opera a través dels nostres canals digitals
Fa totes les teves operacions diàries amb la nostra Banca En línia, des de bbva.es o des de l'app de BBVA.

BBVA també facilita als seus clients el control dels diners que tenen. A través de l'app, i sense moure's de casa, poden conèixer tant l'estat dels seus comptes de BBVA, amb El meu dia a dia, com d'aquelles que tenen en unes altres entitats, amb el Servei d'Agregació. També els ajuda amb els seus documents bancaris (Correspondència Virtual), la domiciliació dels seus rebuts (Domiciliar els teus rebuts) i, finalment, a estalviar (amb Moviment Previstos, Les meves Metes o Programa el teu Compte). 

Com pots veure, les funcionalitats de la banca en línia de BBVA poden fer-te la vida més fàcil. Així, i encara que tu hagis de parar uns dies, la teva vida segueix funcionant com sempre.

Funcionalitats app CTA Funcionalitats app CTA