Apps per aprendre a estalviar i gestionar els teus diners

Cinc eines que t'ajudaran.

Per definició, l'estalvi és els diners guardats per a un ús futur. Un objectiu necessari ja que ens resultaria molt complicat estalviar pel simple fet de fer-ho. Per tant, intentar reunir aquests diners extres es podria veure com una forma d'assolir els nostres somnis. Però, és clar, que inabastable sembla de vegades aquesta guardiola!

Tanmateix, i gràcies a l'aparició d'Internet i dels mòbils, la tendència està canviant. Tenir un petit coixí, avui dia, és una meta una mica més assequible. Parlem de les noves apps que ajuden, per exemple, a tenir més control sobre els nostres diners, la qual cosa és un bon primer pas sobre això. A BBVA comptem amb la millor app per aprendre a estalviar, la qual disposa de múltiples funcionalitats enfocades a aquesta finalitat.

Bàner Superior Programa el teu Compte Bàner Superior Programa el teu Compte
Estalvia amb Programa el teu Compte
Utilitza les seves 6 regles i compleix les teves metes de forma ràpida i senzilla

El meu dia a dia. t'ajuda a tenir els diners sempre sota control, ja que pots veure les teves despeses i ingressos ordenats per categories. Una característica que t'ajuda a planificar-te i prendre decisions adequades a l'hora d'estalviar. A més, és molt senzilla d'utilitzar i molt intuïtiva.

Moviments previstos, es troba dins Bconomy i et mostra una estimació dels teus ingressos i despeses a dos mesos vista. D'aquesta manera, pots anticipar-te en la presa de decisions, triant les adequades per millorar l'economia.

Bconomy: aquesta funcionalitat, a la qual s'accedeix tant des de l'app com des de bbva.es, et permet conèixer la teva salut financera mesurant l'evolució de les teves despeses i ingressos, el nivell d'estalvi de què disposes, el percentatge que dediques al teu habitatge i si estàs endeutat o no (i, si ho estàs, a quin nivell). Una vegada reuneix totes aquestes dades, fa un diagnòstic i t'aporta plans a mida perquè puguis millorar la teva salut financera. Però no es queda aquí. Gràcies al Big data, t'ofereix una comparativa amb persones del teu entorn, i amb característiques semblants a les teves, perquè puguis tenir una referència i veure si les teves despeses fixes estan per damunt o per sota de la mitjana. També permet veure si és possible que estiguis pagant més que la resta al teu proveïdor.
Bàner Centre Programa el teu Compte Bàner Centre Programa el teu Compte
Compte Metes BBVA
El compte que t'ajuda a aconseguir els teus objectius d'estalvi.

Les meves Metes: la seva principal característica és que no té comissió d'administració ni manteniment. També permet disposar dels teus estalvis sempre que els necessitis. Per començar a utilitzar-la, has d'indicar el nom de cada meta, la quantitat que vols estalviar i el termini que has estimat per complir-la. Partint de la teva selecció, t'envia notificacions de l'evolució de l'estalvi perquè sempre estiguis informat. Això sí, no et permet domiciliar una nòmina, rebut i un altre tipus d'ingressos similars.

Programa el teu Compte. consta de 6 funcionalitats que et permeten aconseguir més control del teu compte i, per tant, dels teus estalvis. Tindràs l'opció d'establir un saldo mínim (perquè el teu compte no es quedi al descobert), un màxim (perquè, quan s'assoleixi un límit preestablert, la resta es traspassi a un altre compte i poder estalviar-ho), arrodonir les teves compres fins a l'euro següent (destinant “aquests canvis” a un segon compte a triar), estalviar un % de la nòmina en començar el mes (o bé el que et sobri a final de mes després d'haver fet totes les despeses necessàries) o el que et sobri dels pressupostos que t'havies marcat en les diferents categories de despesa. Cap no té cost i, per començar a utilitzar-les, únicament necessites ser el titular de dos comptes a BBVA, com a mínim.

CTA Programa el teu Compte CTA Programa el teu Compte