Comerç exterior a BBVA Net Cash

Des de comerç exterior podràs efectuar els teus pagaments i agilitzar al màxim els teus cobraments a qualsevol lloc del món.
Accedeix a Demo

Descobreix l'oferta de serveis de comerç exterior que BBVA posa a la teva disposició

Posició global

Coneix, d'un cop d'ull, informació rellevant sobre el teu negoci internacional. A més, pots accedir a la situació de les teves línies de comerç exterior per portar-les sempre al dia.

Transferències internacionals

Les teves transferències internacionals, així de senzilles: a qualsevol lloc, en qualsevol divisa, per qualsevol import, urgents o estàndard i amb la data d'execució que triïs. A més, obtindràs de manera immediata una còpia del missatge Swift de l'operació i t'informem del tipus de canvi que s'aplica a les teves operacions en divisa estrangera

Crèdits documentaris

Gestiona els teus crèdits documentaris de la forma més senzilla. Sol·licita la seva emissió o modificació, visualitza els documents rebuts de l'exportador estranger. Accedeix a l'històric dels teus crèdits i coneix el seu estat en qualsevol moment. A més, per al cas de crèdits documentaris d'exportació, BBVA pot revisar els teus documents abans del seu enviament definitiu.

Remeses

Accedeix a l'històric de les teves remeses, consulta els missatges Swift intercanviats, coneix les liquidacions generades i envia les teves instruccions a BBVA. En el cas de remeses d'importació, visualitza, a més, els documents rebuts.

Operacions en divisa

Evita riscos i coneix els tipus de canvi de les teves operacions a través del servei de mercat de divises que posa a la teva disposició BBVA Net Cash.

Notificacions

La teva activitat a l'exterior sempre al dia. Rep notificacions en qualsevol moment i lloc per estar al corrent de totes les teves operacions. BBVA Net Cash et facilita l'execució de tasques pendents i urgents.

 

Encara no has contractat BBVA Net cash?

Ves a la teva oficina BBVA més pròxima i dona al teu negoci l'impuls que necessita amb BBVA Net cash